TV Gids

Op ons tv-kanaal zenden we wekelijks één of meerdere interessante (nieuws)items uit Veldhoven uit. Zo kunt u zien wat er allemaal in de regio gebeurt.

De uitzendingen zijn elke donderdag en vrijdag vanaf 19:00 uur en lopen door tot 24:00 uur. Ze worden daarbij meestal elk uur herhaald. Afhankelijk van de lengte van een item kan het ook elk half uur of om het uur herhaald worden. Zie het schema hieronder voor meer informatie over elk specifiek item
Op zondagmiddag zenden we tussen 10 en 11 uur live de kerkdienst vanuit de Christus Koning kerk uit. Daarna herhalen we de uitzending van die week nog eens tussen 12:00 uur en 14:00 uur en tussen 17:00 uur en 20:00 uur met dezelfde herhaaltijd als doordeweeks.

22/23/25 juni

Herhaling: elk half uur

Laatste Roefeldag

Laatste Roefeldag (2017)

Op zaterdag 17 juni was de 25e en tevens laatste roefeldag van Veldhoven. Ongeveer 1150 kinderen gingen op pad om bij een bedrijf een kijkje te nemen en af en toe zelf een handje mee te helpen. We spraken diverse betrokkenen die blij zijn met het behaalde jubileum, maar daarbij ook betreuren dat het voor het laatst werd georganiseerd. De hamvraag “waarom?” wordt in deze reportage voorgelegd aan Marjon Middel-van de Laar, coördinator van de Veldhovense Roefeldag.

29/30 juni,
2 juli

Eindexamengala Sondervick College

Elk jaar is het twee dagen gala op het Sondervick College voor de eindexamenkandidaten. Voordat zij te horen krijgen of ze geslaagd zijn is het tijd om een avond te feesten in formele stijl en met mooie en grote auto’s of andere originele voertuigen. We liepen op 8 juni mee met de havo- en vwo-leerlingen en geven een sfeerimpressie van de avond.