TV Gids

Op ons tv-kanaal zenden we wekelijks één of meerdere interessante (nieuws)items uit Veldhoven uit. Zo kunt u zien wat er allemaal in de regio gebeurt.

De uitzendingen zijn elke donderdag en vrijdag vanaf 19:00 uur en lopen door tot 24:00 uur. Ze worden daarbij meestal elk uur herhaald. Afhankelijk van de lengte van een item kan het ook elk half uur of om het uur herhaald worden. Zie het schema hieronder voor meer informatie over elk specifiek item
Op zondagmiddag zenden we tussen 10 en 11 uur live de kerkdienst vanuit de Christus Koning kerk uit. Daarna herhalen we de uitzending van die week nog eens tussen 12:00 uur en 14:00 uur en tussen 17:00 uur en 20:00 uur met dezelfde herhaaltijd als doordeweeks.

14/15/17 september

Herhaling: elk half uur

Veldhoven in Beeld afl. 25

Aanstaande donderdag wordt alweer de 25e aflevering van “Veldhoven In Beeld” uitgezonden. Hierin behandelen we kort informatieve nieuwsitems in Veldhoven.

We zijn getuige van de huldiging van de kersverse wereldkampioen in HipHop. Dansschool Cardo Dance Departement won deze prijs in Glasgow en eigenaresse Audrey Camerik verteld enthousiast haar verhaal over deze behaalde trofee, die een moeizame weg heeft ondergaan en maar net op tijd was afgeleverd voor deze huldiging.

Het winnende team van The CDK Jr.

Daarna volgt een reportage over de heer Engel Klein die de erespeld krijgt uitgereikt uit handen van wethouder Piet Wijman vanwege zijn vrijwilligerswerk en 50 jaar lidmaatschap bij Postduivenvereniging de Vredesbode.

Engel Klein met zijn vrouw