TV Gids

Op ons tv-kanaal zenden we wekelijks één of meerdere interessante (nieuws)items uit Veldhoven uit. Zo kunt u zien wat er allemaal in de regio gebeurt.

De uitzendingen zijn elke donderdag en vrijdag vanaf 19:00 uur en lopen door tot 24:00 uur. Ze worden daarbij meestal elk uur herhaald. Afhankelijk van de lengte van een item kan het ook elk half uur of om het uur herhaald worden. Zie het schema hieronder voor meer informatie over elk specifiek item
Op zondagmiddag zenden we tussen 10 en 11 uur live de kerkdienst vanuit de Christus Koning kerk uit. Daarna herhalen we de uitzending van die week nog eens tussen 12:00 uur en 14:00 uur en tussen 18:00 uur en 20:00 uur met dezelfde herhaaltijd als doordeweeks.

18/19/21 mei

Herhaling: elk uur

Afscheid Nicole Ramaekers

SNapshot uitzending 'Afscheid Nicole Ramaekers'

Op 19 april nam Nicole Ramaekers afscheid als wethouder van de gemeente Veldhoven. Een dag later werd er ter ere van haar een boom geplant die haar bij de receptie was aangeboden. Daarna verrasten presentatrice Ria Bettgens en cameraman Evert Geurts haar met een bezoekje waar ze haar een filmpje aanboden met toespraken van haar collega’s van het B&W. Blij verrast staat zij Ria te woord en wordt er met Nicole teruggeblikt op haar functies binnen de gemeente, maar er wordt ook gesproken over haar de verwachtingen van haar toekomst als burgemeester van Gulpen-Wittem. In deze reportage zijn tevens beelden verwerkt van de sfeervolle volle receptie, waarbij de aangeboden dozen tissues goed van pas kwamen!