TV Gids

Op ons tv-kanaal zenden we regelmatig één of meerdere interessante (nieuws)items uit Veldhoven uit. Zo kunt u zien wat er allemaal in de regio gebeurt.

De uitzendingen worden aangekondigd via onze sociale media en die zijn dan donderdag t/m zondagavond vanaf 19:00 uur tot middernacht te zien. Daarbij wordt het item continue herhaald. 

Op zondagochtend zenden we tussen 10 en 11 uur live de kerkdienst vanuit de Christus Koning kerk uit. Bijzondere diensten worden aangekondigd via onze sociale media.

De oordeelsvormende en de besluitvormende raadsvergaderingen van de Gemeente Veldhoven worden eveneens live uitgezonden. Dit is doorgaans op dinsdagavond vanaf 19.30 uur. Bekijk voor de juiste data de website van de gemeente Veldhoven.

Uitzending 11, 13 en 15 mei 10.00 uur
Veldhoven in beweging

Dit is de titel van een nieuw programma van Omroep Veldhoven TV.
In samenwerking met de regionale omroep, B-Fysic fysiotherapie & ergotherapie en gezondheidscentrum de Bolzen zijn er drie afleveringen opgenomen waarbij gezondheid centraal staat. Roy van der Klauw, fysiotherapeut van B-Fysic, nam het initiatief dat leidde tot deze samenwerking. Er kwamen bij hem veel vragen van vooral ouderen hoe men op een verantwoorde wijze fit kon blijven in de corona crisis. Nu veel patiënten beperkt naar de praktijk kunnen komen kon het contact doorgaan via de moderne technieken, maar dit was vooral bij de ouderen moeilijk te realiseren. Na het akkoord van Omroep Veldhoven om een aantal afleveringen op te nemen is Roy de collega’s van de Bolzen gaan benaderen voor hun medewerking aan dit programma.

In de drie afleveringen staat de work-out centraal, een oefening van 20 minuten waarbij men met simpele oefeningen fit kan blijven. Voorafgaand aan elke uitzending is er een interview met een deskundige van het gezondheidscentrum die in zijn of haar vakgebied informatie deelt hoe hun praktijk omgaat in deze corona tijd en geven daarbij tips hoe hun patiënten verantwoord kunnen bewegen met alle corona maatregelen.  In de drie opeenvolgende uitzendingen zijn er interviews opgenomen met Anne van der Velden (geriatrie fysiotherapeut),  Atiq Homa (Huisarts) en Anke Bolten (ergotherapeut).

Op maandag 11, woensdag 13 en vrijdag 15 mei starten de uitzendingen om 10.00 uur. Een week later zullen deze drie afleveringen herhaald worden op zelfde tijden. Tevens kun je altijd deze serie terugkijken via deze website onder de rubriek “Uitzending gemist” en via het YouTube kanaal van de Omroep.

Reguliere uitzending 14 t/m 17 mei
Sing en Swing Veldhoven.

Omroep Veldhoven TV programmeert de komende weken diverse voorstellingen van Veldhovense organisaties die opgenomen zijn in theater de Schalm. De eerste in het rijtje is een jubileumconcert van zanggroep Sheliak. In 2016 bestond het koor 30 jaar en pakte flink uit. Samen met de slagwerkgroep van L’union Fraternelle, dansschool Cardo Dance Dept., en Maxiband Timeless gaven ze een schitterend concert die we graag nog eens willen herhalen. Zing en swing mee in deze uitgebreide compilatie.