TV Gids

Op ons tv-kanaal zenden we wekelijks één of meerdere interessante (nieuws)items uit Veldhoven uit. Zo kunt u zien wat er allemaal in de regio gebeurt.

De uitzendingen zijn elke donderdag en vrijdag vanaf 19:00 uur en lopen door tot 24:00 uur. Ze worden daarbij meestal elk uur herhaald. Afhankelijk van de lengte van een item kan het ook elk half uur of om het uur herhaald worden. Zie het schema hieronder voor meer informatie over elk specifiek item
Op zondagmiddag zenden we tussen 10 en 11 uur live de kerkdienst vanuit de Christus Koning kerk uit. Daarna herhalen we de uitzending van die week nog eens tussen 12:00 uur en 14:00 uur en tussen 18:00 uur en 20:00 uur met dezelfde herhaaltijd als doordeweeks.

Pasen

Wegens Pasen hebben we deze week een ander programma dan normaal. Kerk-tv zendt vier vieringen rechtstreeks uit op ons tv-kanaal. Kijk hieronder voor de vieringen en de tijden.

20/21/23 april

Herhaling: om het uur

De Kempische Passion

De Kempische Passion 2017

Op 8 april 2017 vond in het ‘centrum’ van Hoogeloon de eerste editie van de Kempische Passion plaats, een evenement waar tweeënhalf jaar aan gewerkt is. In deze openluchtvoorstelling brengen diverse acteurs en koorleden het Paasverhaal onder de aandacht.

Deze uitzending is aangeleverd door KempenTV.