TV Gids

Op ons tv-kanaal zenden we wekelijks één of meerdere interessante (nieuws)items uit Veldhoven uit. Zo kunt u zien wat er allemaal in de regio gebeurt.

De uitzendingen zijn elke donderdag en vrijdag vanaf 19:00 uur en lopen door tot 24:00 uur. Ze worden daarbij meestal elk uur herhaald. Afhankelijk van de lengte van een item kan het ook elk half uur of om het uur herhaald worden. Zie het schema hieronder voor meer informatie over elk specifiek item
Op zondagmiddag zenden we tussen 10 en 11 uur live de kerkdienst vanuit de Christus Koning kerk uit. Daarna herhalen we de uitzending van die week nog eens tussen 12:00 uur en 14:00 uur en tussen 17:00 uur en 20:00 uur met dezelfde herhaaltijd als doordeweeks.

13/14/16 juli

Herhaling: elk half uur

Ad van den Oever, nieuwe wethouder

Ad van den Oever tijdens zijn installatie als wethouder

Ad van den Oever is de nieuwe wethouder van de gemeente Veldhoven. Hij volgt Nicole Ramakers op, nu burgemeester van Gulpen-Wittem. Om Ad beter te leren kennen is presentatrice Ria Bettgens naar het gemeentehuis gegaan voor een sociaal vraaggesprek.

20/21/23 juli

afscheid Jan Wouda

Jan Wouda voor Theater de Schalm

Op 22 juni nam Jan Wouda, theaterdirecteur van de Schalm, afscheid van personeel, familie, vrienden, zakenpartners en andere genodigden.

Zijn personeel had een mooi en afwisselend programma in elkaar gezet om op gepaste wijze afscheid te nemen. Het werd een avond vol muziek, dans en cabaret met een afsluitende speech van Jan zelf.

Jan was compleet verrast. Voor deze ene keer mocht hij niets weten wat er op het programma stond in de grote zaal.

Omroep Veldhoven was er met de camera’s bij en sprak die avond diverse betrokkenen en natuurlijk met de vertrekkende directeur zelf.