TV Gids

Op ons tv-kanaal zenden we regelmatig één of meerdere interessante (nieuws)items uit Veldhoven uit. Zo kunt u zien wat er allemaal in de regio gebeurt.

De uitzendingen worden aangekondigd via onze sociale media en die zijn dan donderdag- vrijdag en zaterdagavond vanaf 19:00 uur tot middernacht te zien. Daarbij wordt het item continue herhaald. 

Op zondagochtend zenden we tussen 10 en 11 uur live de kerkdienst vanuit de Christus Koning kerk uit. Bijzondere diensten worden aangekondigd via onze sociale media.

De oordeelsvormende en de besluitvormende raadsvergaderingen van de Gemeente Veldhoven worden eveneens live uitgezonden. Dit is doorgaans op dinsdagavond vanaf 19.30 uur. Bekijk voor de juiste data de website van de gemeente Veldhoven.

Uitzending ; vanaf 25 maart
Corona crisis in Veldhoven. Deel 1; Zorg en onderwijs.

In deze reportage van Omroep Veldhoven TV besteden we aandacht aan de Corona crisis in Veldhoven. In een aantal afleveringen belichten we de gevolgen van dit virus binnen onze eigen gemeente. In dit eerste deel gaan we in op de aspecten binnen de zorg en het onderwijs. De opnames zijn opgenomen nog voordat de nieuwe maatregelen van 23 en 24 maart bekend waren. De wethouders met de portefeuille voor zorg en onderwijs openen met een toespraak, gevolgd door interviews met personen die hier per sector bij betrokken zijn en zien we beelden van diverse hartverwarmende sfeeracties. We beginnen deze uitzending met een toespraak van de burgemeester van Veldhoven. Omroep Veldhoven TV blijft u de komende weken informeren zolang de maatregelen van het RIVM het toelaten.

De programmering start op woensdag 25 maart en zal dagelijks herhaald worden van 19.00 uur tot middernacht. Klik hieronder op de afbeelding voor de weergave in Full HD op ons YouTube Kanaal.