TV Gids

Op ons tv-kanaal zenden we regelmatig één of meerdere interessante (nieuws)items uit Veldhoven uit. Zo kunt u zien wat er allemaal in de regio gebeurt.

De uitzendingen worden aangekondigd via onze sociale media en die zijn dan donderdag t/m zondagavond vanaf 19:00 uur tot middernacht te zien. Daarbij wordt het item regelmatig herhaald. 

Op zondagochtend zenden we tussen 10 en 11 uur live de kerkdienst vanuit de Christus Koning kerk uit. Bijzondere diensten worden aangekondigd via onze sociale media.

De oordeelsvormende en de besluitvormende raadsvergaderingen van de Gemeente Veldhoven worden eveneens live uitgezonden. Dit is doorgaans op dinsdagavond vanaf 19.30 uur. Bekijk voor de juiste data de website van de gemeente Veldhoven.

Sinterklaasshow in de Schalm

Vanuit Theater de Schalm was er op zaterdag 13 november een Sinterklaasshow georganiseerd. Burgemeester Delhez verwelkomde de Goedheiligman en zijn Pieten. Deze show met dans en goochelacts zal op woensdag, zaterdag en zondag (1, 4 en 5 december) worden uitgezonden. Alle drie de dagen om 14.00 en 16.00 uur.