TV Gids

Op ons tv-kanaal zenden we regelmatig één of meerdere interessante (nieuws)items uit Veldhoven uit. Zo kunt u zien wat er allemaal in de regio gebeurt.

De uitzendingen worden aangekondigd via onze sociale media en die zijn dan donderdag t/m zondagavond vanaf 19:00 uur tot middernacht te zien. Daarbij wordt het item continue herhaald. 

Op zondagochtend zenden we tussen 10 en 11 uur live de kerkdienst vanuit de Christus Koning kerk uit. Bijzondere diensten worden aangekondigd via onze sociale media.

De oordeelsvormende en de besluitvormende raadsvergaderingen van de Gemeente Veldhoven worden eveneens live uitgezonden. Dit is doorgaans op dinsdagavond vanaf 19.30 uur. Bekijk voor de juiste data de website van de gemeente Veldhoven.

Uitzending 17 september.
Dodenherdenking.
fragment uit video met DelhezJaarlijks herdenken we op 17 september de slachtoffers van het bombardement bij het monument Donderslag bij heldere hemel op het Meiveld en op het kerkhof in Zeelst. Dit jaar zal er  ivm de coronamaatregelen  in besloten kring herdacht worden. Burgemeester Delhez houd een toespraak op de begraafplaats in Zeelst dat van te voren is opgenomen en deze avond op ieder heel uur vanaf 19.00 uur tot middernacht geprogrammeerd zal worden.

Uitzending 18 t/m 20 september; De Schalm Verlicht afl 8.
Uitzendtijden; Iedere avond om 19.00, 21.00 en 23.00 uur
Presentator Jordy Graat gaat in gesprek met: Theo Coppens (directeur SWOVE Veldhoven), Meike de Jong (presentatrice en nieuwslezeres), De 3 (zachte) G’s (cabaretiers Gerrie Smits, Sem Van Den Borne en Bram Martens) en Thijs Slegers (perschef PSV). De muzikale invulling wordt verzorgd door Glenn de Roo en Iris Penning