TV Gids

Op ons tv-kanaal zenden we regelmatig één of meerdere interessante (nieuws)items uit Veldhoven uit. Zo kunt u zien wat er allemaal in de regio gebeurt.

De uitzendingen worden aangekondigd via onze sociale media en die zijn dan donderdag t/m zondagavond vanaf 19:00 uur tot middernacht te zien. Daarbij wordt het item regelmatig herhaald. 

Op zondagochtend zenden we tussen 10 en 11 uur live de kerkdienst vanuit de Christus Koning kerk uit. Bijzondere diensten worden aangekondigd via onze sociale media.

De oordeelsvormende en de besluitvormende raadsvergaderingen van de Gemeente Veldhoven worden eveneens live uitgezonden. Dit is doorgaans op dinsdagavond vanaf 19.30 uur. Bekijk voor de juiste data de website van de gemeente Veldhoven.

 
20 tot en met 23 mei 
Podcast Met Tamara Valkenier
In Zoo Veldhoven sprak Dominic Graat met “fulltime avonturier” Tamar Valkenier over haar interessante levenswijze van de afgelopen jaren. Zij was samen met haar kameel Einstein in Veldhoven tijdens haar tocht door Nederland om haar boek te promoten dat inmiddels al op de bestsellerslijst staat. Deze podcast is de eerste in een serie genaamd “Dromen Doeners” van presentator, DJ en lifecoach Dominic Graat. Vanaf donderdag 20 mei 19.00 uur wordt de uitzending geprogrammeerd op het TV- en YouTubekanaal van de Omroep en via deze site in de rubriek “Uitzending gemist”.

We verloten een boek van Tamar onder diegenen die het codewoord in de video vinden en dat mailen vóór 1 juni met naam en adres naar info@omroepveldhoven.nl