TV Gids

Op ons tv-kanaal zenden we regelmatig één of meerdere interessante (nieuws)items uit Veldhoven uit. Zo kunt u zien wat er allemaal in de regio gebeurt.

De uitzendingen worden aangekondigd via onze sociale media en die zijn dan donderdag t/m zondagavond vanaf 19:00 uur tot middernacht te zien. Daarbij wordt het item regelmatig herhaald. 

Op zondagochtend zenden we tussen 10 en 11 uur live de kerkdienst vanuit de Christus Koning kerk uit. Bijzondere diensten worden aangekondigd via onze sociale media.

De oordeelsvormende en de besluitvormende raadsvergaderingen van de Gemeente Veldhoven worden eveneens live uitgezonden. Dit is doorgaans op dinsdagavond vanaf 19.30 uur. Bekijk voor de juiste data de website van de gemeente Veldhoven.

Van 15 tot en met 18 april
“De Schalm Verlicht” op Omroep Veldhoven TV.

Met de scherpe corona maatregelingen is er nog niet veel mogelijk, maar de talkshow die Theater de Schalm al maanden organiseert blijft gewoon succesvol doorgaan. Afgelopen week waren er in de live-editie weer een aantal spraakmakende gasten.
Jan van Hoof, genomineerd voor de meest positieve, onbekende Nederlander, was samen met Swove Veldhoven directrice Ans van Kuik, burgemeester Marcel Delhez en kroegbazen Tjerk Cloosterman (Zilster pub), Sander Antonis (Café de Stier) en Ton van Keulen (Cafe zaal Sint joris) te gast in deze 14e uitzending van. Er werd gesproken over positiviteit in deze tijd en een heldere blik op de toekomst.
De muzikale bijdrage is van Stanza.
De talkshow wordt uitgezonden van 15 t/m 18 april, iedere avond om 19.00, 21.00 en 23.00 uur op de kabelkrantfrequetie van Omroep Veldhoven.
 

Vanaf 14 januari;
(Omroep) Veldhoven is SlimBezig!
Omroep Veldhoven heeft vijf work-outs gefilmd op sportschool SlimBezig! van Martijn van der Pijl . De uitzending is vanaf 14 januari dagelijks om 10.00 en 20.00 uur op TV te zien. Elke aflevering heeft een eigen thema zodat na een week alle spiergroepen zijn getraind. In alle vijf delen worden er verschillende intentieniveaus in beeld gebracht. Kijkers kunnen zo zelf kiezen hoe licht of hoe zwaar de work-out moet uitpakken.

De trainingsprogramma’s blijven te zien op Omroep Veldhoven TV tot de sportscholen weer open gaan. Voor iedereen die mee wil trainen, is het voldoende om om een matje en gewichtjes klaar te leggen. De work-outs staan ook op het YouTube-kanaal van Omroep Veldhoven.
Doe mee en blijf fit!

Promo foto voor de slim fit uitzending