TV Gids

Op ons tv-kanaal zenden we regelmatig één of meerdere interessante (nieuws)items uit Veldhoven uit. Zo kunt u zien wat er allemaal in de regio gebeurt.

De uitzendingen worden aangekondigd via onze sociale media en die zijn dan donderdag t/m zondagavond vanaf 19:00 uur tot middernacht te zien. Daarbij wordt het item regelmatig herhaald. 

Op zondagochtend zenden we tussen 10 en 11 uur live de kerkdienst vanuit de Christus Koning kerk uit. Bijzondere diensten worden aangekondigd via onze sociale media.

De oordeelsvormende en de besluitvormende raadsvergaderingen van de Gemeente Veldhoven worden eveneens live uitgezonden. Dit is doorgaans op dinsdagavond vanaf 19.30 uur. Bekijk voor de juiste data de website van de gemeente Veldhoven.

Vanaf 14 januari;
(Omroep) Veldhoven is SlimBezig!
Omroep Veldhoven heeft vijf work-outs gefilmd op sportschool SlimBezig! van Martijn van der Pijl . De uitzending is vanaf 14 januari dagelijks om 10.00 en 20.00 uur op TV te zien. Elke aflevering heeft een eigen thema zodat na een week alle spiergroepen zijn getraind. In alle vijf delen worden er verschillende intentieniveaus in beeld gebracht. Kijkers kunnen zo zelf kiezen hoe licht of hoe zwaar de work-out moet uitpakken.

De trainingsprogramma’s blijven te zien op Omroep Veldhoven TV tot de sportscholen weer open gaan. Voor iedereen die mee wil trainen, is het voldoende om om een matje en gewichtjes klaar te leggen. De work-outs staan ook op het YouTube-kanaal van Omroep Veldhoven.
Doe mee en blijf fit!

Promo foto voor de slim fit uitzending