TV Gids

Op ons tv-kanaal zenden we regelmatig één of meerdere interessante (nieuws)items uit Veldhoven uit. Zo kunt u zien wat er allemaal in de regio gebeurt.

De uitzendingen worden aangekondigd via onze sociale media en die zijn dan donderdag t/m zondagavond vanaf 19:00 uur tot middernacht te zien. Daarbij wordt het item regelmatig herhaald. 

Op zondagochtend zenden we tussen 10 en 11 uur live de kerkdienst vanuit de Christus Koning kerk uit. Bijzondere diensten worden aangekondigd via onze sociale media.

De oordeelsvormende en de besluitvormende raadsvergaderingen van de Gemeente Veldhoven worden eveneens live uitgezonden. Dit is doorgaans op dinsdagavond vanaf 19.30 uur. Bekijk voor de juiste data de website van de gemeente Veldhoven.

 
 

Aftermovie VLDHVN 100 jaar op Omroep Veldhoven TV

2021 stond in het teken van het 100 jarig bestaan van de gemeente Veldhoven. Ondanks de strenge coronamaatregelen waren er toch een tal van evenementen georganiseerd. In opdracht van de gemeente heeft Melvin van Liebergen, eigenaar van L-Mount media, een aftermovie gemaakt waarbij alle activiteiten de revue passeren. Van donderdag 17 maart tot en met zondag 20 maart wordt deze film geprogrammeerd op de kabelkrantfrequentie van Omroep Veldhoven. Iedere avond start de eerste uitzending vanaf 19.00 uur en wordt ieder heel uur herhaald tot middernacht.