donderdag 13 juni 2024

Zaterdag 16 juli boekenmarkt in Oerle

Oerle – Op zaterdag 16 juli 2022 organiseert de stichting Koers van Oers voor de tweede keer een kleinschalige boekenmarkt in de openlucht. De markt wordt gehouden op het schoolplein van basisschool St. Jan Baptist, Oude Kerkstraat 27 in Oerle. Het begint om 11 uur en eindigt om vijf uur. Entree bedraagt 1 euro, kinderen gratis.

Om de drukkosten van het dorpsblad te kunnen bekostigen verkoopt ‘De Koers van Oers’ ieder jaar boeken tijdens de Oerse Braderie. Voor de vakantie stallen diverse vrijwilligers ruim 200 dozen met de allermooiste boeken voor u uit. Daarbij worden zij geholpen door de kinderredactie ‘Koers voor Kids’. Voor iedere 50ste  bezoeker is er een leuke verrassing en iedere klant krijgt bij de kassa nog een leuke attentie.

De boeken worden goed gerubriceerd uitgestald en zijn bovendien op alfabetische volgorde gerangschikt. Er zijn ook LP’s, DVD’s en cd’s te koop. Het zijn voornamelijk tweedehands boeken die nog in zéér goede staat zijn. Zo zijn er romans, thrillers, detectives, literatuur, reisboeken, naslagwerken, kunstboeken, kinderboeken, stripboeken en nog veel meer.

Stichting Koers van Oers

De stichting Koers van Oers is verantwoordelijk voor de maandelijkse uitgave van het dorpsblad de Koers van Oers, de website www.oerle.info en de Facebook pagina Koers van Oers. De boekenmarkt wordt door vrijwilligers georganiseerd en de opbrengst komt volledig ten goede aan het dorpsblad en de website.

Bij heel slecht weer gaat de boekenmarkt niet door.