donderdag 25 juli 2024
Peter Gillis

Hatseflats: Peter Gillis signeert in Veldhoven!

Centrum – Multimiljonair Peter Gillis, bekend van zijn vakantieparken en de tv-serie Massa is Kassa, is vrijdag 12 november in Veldhoven. In de Bruna signeert hij zijn boek.

Gillis zal vrijdag 12 november van 15.30 tot 16.30 uur bij Boekhandel Bruna Veldhoven de boeken voorzien van zijn handtekening en een persoonlijke noot. In het boek dat net als de tv-serie Massa is Kassa heet, legt de selfmade miljonair uit hoe het hem is gelukt zo succesvol te worden en doet hij uit de doeken waar hij allemaal foxwild van wordt. ‘De onthullende biografie van de brutaalste ondernemer van Nederland’ staat op de kaft van het nieuwe boek te lezen. Recent kwam Gillis in het nieuws nadat hij bekend had gemaakt op een dodenlijst te staan.

De biografie gaat verder waar het SBS6-programma Familie Gillis: massa is kassa stopt. Het boek bevat veel nieuwe informatie over het leven en werk van Peter Gillis. De auteur is Mark Koster. In het boek staan 32 pagina’s met nooit eerder vertoonde foto’s van Peter en zijn familie, waaronder een aantal jeugdfoto’s en foto’s uit de begindagen van zijn vakantieparkenimperium.

In het nieuwe seizoen van de tv-serie, dat op 8 november begint, is te zien hoe het boek tot stand gekomen is.

Over Peter Gillis

Peter Gillis is de brutaalste ondernemer van Nederland. Met zijn ongepolijste optreden in de tv-serie Familie Gillis: massa is kassa is de uitgesproken campingbaas uitgegroeid tot een ware volksheld.

Met zijn dure auto’s, jonge vriendin en Brabantse tongval weet Gillis vriend en vijand te raken. Toch schuilt er achter de vrolijk-impulsieve ondernemer een keiharde zakenman die vanuit het niets een imperium wist op te bouwen. Hoe flikte hij dat? Hoe overwon hij de tegenslagen uit zijn jeugd, en hoe overleeft hij de aanslagen van de fiscus?

Deze biografie is het onthullende levensverhaal van een jongetje dat thuis geen eten kreeg maar uiteindelijk steenrijk werd door zijn handelsgeest, werkdrift en kwajongensstreken. Wie het boek leest, leert hoe je van een dubbeltje een kwartje kunt maken, hoe je na 45 biertjes nog steeds rechtop kunt staan en hoe je gratis Rolls-Royce kunt rijden.