dinsdag 18 juni 2024
kerstman foto aangeboden door het Citycentrum

In december elke zondag koopzondag

City – In het centrum van Veldhoven zijn de winkels elke dag open in de maand december. Ook op zondag, maar dan van 12.00 tot 17.00 uur. Alleen met Kerst zijn de deuren dicht. Op 10 december gaat de nieuwe sfeerverlichting aan.

De winkels zijn in de maand december zeven dagen per week geopend, behalve met Kerst. Wie niet naar de winkel wil of kan, wordt geholpen met de bezorgservice die veel winkels en horeca aanbieden. Zo is er voor alle klanten voldoende tijd en ruimte voor de decemberaankopen. Hierdoor kunnen bezoekers op tijd, maar ook gespreid over de week de inkopen doen.

Vanaf begin november parkeren bezoekers van het Citycentrum de eerste twee uur gratis op alle parkeerterreinen en in de parkeergarage van het Citycentrum. Dit is erg goed ontvangen, meldt het management. Veel bezoekers steunen de lokale ondernemers en kopen dus lokaal.

Op donderdagavond 10 december wordt de gloednieuwe kerstverlichting in het Citycentrum aangezet. Dit wordt live uitgezonden op Facebook en Instagram.