woensdag 19 juni 2024

Informatieavond over behandeling bij obesitas

Eindhoven – Het obesitascentrum van Máxima MC organiseert op woensdag 30 augustus van 18.30 tot 19.30 uur een informatiebijeenkomst op locatie Eindhoven. Tijdens deze avond staan de behandelmogelijkheden bij ernstig overgewicht centraal. De avond is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de behandelmogelijkheden bij obesitas. Uiteraard is het mogelijk om iemand mee te nemen. Deelname is gratis

Tijdens de informatiebijeenkomst geeft het team van het obesitascentrum uitleg over de verschillende behandelingen bij obesitas: wat houden de behandelmogelijkheden in en wie komen hiervoor in aanmerking? Aan bod komen de gecombineerde leefstijlinterventie, eventuele behandeling met medicijnen buiten het ziekenhuis (zoals Saxenda) en het behandeltraject met intensieve begeleiding en een maagverkleinende operatie (de gastric bypass of gastric sleeve).

Locatie Eindhoven

Máxima MC, locatie Eindhoven
Routenummer 191
Ds. Th. Fliednerstraat 1, 5631 BM Eindhoven

Aanmelden is mogelijk door een mail te sturen naar obesitascentrum@mmc.nl, met als onderwerp ‘informatiebijeenkomst’. Geef ook aan met hoeveel personen u de bijeenkomst wil bijwonen.