dinsdag 18 juni 2024
Dakarwinnaar Janus van Kasteren te gast op het evenement @Foto Rodrigo Baretto

Janus van Kasteren in College Tour-setting bij Veldhoven Verbindt

Veldhoven – Dakarwinnaar Janus van Kasteren is te gast bij het business event van Veldhoven Verbindt. De zakenman en motorsportcoureur wordt door nieuwslezeres, journalist en presentatrice Meike de Jong geïnterviewd. Dat gebeurt in een Collegetour-achtige setting tijdens het evenement op 14 september. Janus van Kasteren is de eigenaar van Boss Machinery. Hij reed met zijn truck als eerste de finish over tijdens Dakar 2023. De Jong praat met hem over zijn sport en zijn ondernemerschap.

Veldhovens Ondernemer van het Jaar

Tijdens het evenement worden ook de Veldhovens Ondernemer van het Jaar en de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar bekendgemaakt. De Veldhovens Ondernemer van het Jaar is een ondernemer die zijn/haar sporen heeft verdiend in het bedrijfsleven. De Veelbelovend Ondernemer van het jaar is een aanstormend talent. Eerder konden kandidaten voor beide prijzen genomineerd worden. Een jury bestaande uit vertegenwoordigers van de gemeente, het bedrijfsleven en advocatuur-notariaat kiest uit de nominaties de Veldhovens Ondernemer van het Jaar. Op de Veelbelovend Ondernemer van het jaar kon gestemd worden via de website van Veldhoven Verbindt. Deze stemmen tellen voor de helft mee, de andere helft van de stemmen wordt door de jury bepaald. Bij gelijkspel hakt de jury de knoop door.

Opvolger

De Veldhovens Ondernemer van het Jaar is de opvolger van de Veldhovense Ondernemerstrofee. De Stichting Veldhovense Ondernemerstrofee reikte in 2022 haar laatste trofee uit aan Louis Groenen van Groenen Groep. Daarna droeg de stichting de prijs over aan Veldhoven Verbindt. In 2022 werden Geert van Loon en Marly de Crom van restaurant Lovano verkozen tot Veelbelovend Ondernemer van het Jaar.

Vrijkaarten voor starters & golden ticket

Veldhoven Verbindt is een collectief van alle Veldhovense serviceclubs, netwerkclubs & ondernemersverenigingen. Het collectief stelt 20 vrijkaarten beschikbaar voor ondernemers die minder dan drie jaar staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Bij meer dan 20 aanmeldingen wordt er geloot. Eén van deze starters gaat ook naar huis met een Golden Ticket. Met dit ticket kan de ondernemer gebruik maken van een aantal diensten die beschikbaar worden gesteld door ervaren Veldhovense ondernemers. Ondernemers die een vrijkaart willen winnen, kunnen een mail sturen met hun bedrijfsnaam, adres en inschrijfdatum bij de Kamer van Koophandel aan info@veldhovenverbindt.nl. Het Golden Ticket wordt uitgereikt tijdens het Veldhoven Verbindt event op 14 september in Theater de Schalm.