zondag 25 februari 2024
Ondernemers ontmoeten elkaar

Nieuw event voor zakelijk Veldhoven

Centrum – Op vrijdag 19 november vindt in theater De Schalm een ‘business event’ plaats. Kaarten zijn nu te koop. Onder de titel ‘De Kracht van Veldhoven’ komen ondernemers ’s avond vanaf 19:30 uur bij elkaar. Dan wordt ook bekend gemaakt wie de Veldhovense Ondernemers Trofee heeft gewonnen en wie zich Veelbelovend Ondernemer van het Jaar mag noemen. 

De organisatie is in handen van Veldhoven Verbindt, De Veldhovense Ondernemerstrofee, Theater De Schalm en Veldhoven 100.

De rode draad van het programma is de kracht van Veldhoven. Ook is er aandacht voor het 100-jarig bestaan van Veldhoven. De gasten worden onder muzikale begeleiding door de feestband RUM (Roept U Maar) ontvangen. Presentatrice Anne-Marie Fokkens praat met de volgende generatie van bekende Veldhovense familiebedrijven: Maartje van Schagen en Stan Bazelmans, en met jonge startende ondernemers. Verder schuiven voormalig wethouder en Tweede Kamerlid Daan de Kort en wethouder Vivianne van Wieren-Kraaijvanger aan voor een gesprek. Na het infotainmentprogramma volgt een muzikaal omlijste afterparty.

Kaartverkoop

Er zijn 250 kaarten beschikbaar. Toegangskaarten kunnen worden gereserveerd via de website van Theater De Schalm

Platform

Veldhoven Verbindt is een platform waarbij alle Veldhovense serviceclubs, netwerkclubs en ondernemersverenigingen aangesloten zijn. De leden van de in Veldhoven Verbindt samenwerkende organisaties zijn ook aanwezig. In Veldhoven Verbindt werken samen: VOC, Jong! Veldhoven, Citycentrum, HOG De Kempen, Rotary, Lions de Keersop, Ronde Tafel 166, Parkmanagement Habraken, Stichting Drukke Dames Netwerk, Ladies Circle 29, Horeca Veldhoven, WV Veldhoven-Dorp, De Veldhovense Ondernemerstrofee en Gemeente Veldhoven.