zaterdag 22 juni 2024
de levende kerststal van de scouting
Scouting laat haar traditionele levende kerststal toch zien

Scoutinggroep presenteert online levende kerststal

Zeelst – Ieder jaar bouwt scoutinggroep Sint Aloysius een levende kerststal in haar blokhut. Normaal gesproken zijn hier levende schapen, kippen, konijnen, eenden en een paardje te bewonderen. Voor het eerst in 30 jaar moet het nu anders. Dus is het online te zien én op Omroep Veldhoven TV.

Voor het eerst in meer dan 30 jaar is het dit jaar helaas niet mogelijk om een fysieke levende kerststal op te bouwen. Toch hebben ze bij de scoutingvereniging niet stil gezeten. De kerststal is dit jaar namelijk volledig digitaal te bewonderen via Omroep Veldhoven TV en via www.Scouting-Aloysius.nl/kerststal.

In deze video zien we Jozef en Maria op zoek naar een rustplaats en volgen de drie wijzen en een groep herders een ster tot aan Veldhoven. Ook zijn er sfeerbeelden van de voorgaande jaren in verwerkt om echt in de kerststemming te komen.

Omroep Veldhoven TV
De alternatieve levende kerststal is te zien op eerste Kerstdag tot en met zondagavond, iedere dag startend vanaf 19.00 uur. De herhalingen zijn die zelfde avonden op het hele uur tot middernacht.

Om af te stemmen op Omroep Veldhoven TV kijk op: https://omroepveldhoven.nl/televisie/kanalen