donderdag 13 juni 2024
Het taalcafé in de bibliotheek
Het taalcafé in de bibliotheek @Foto Willem Binnendijk

Taalcafé weer van start

Centrum – Het Taalcafé in de bibliotheek gaat vanaf 1 juli 2020 weer open. Natuurlijk zijn er vanwege de corona maatregelen genomen: het is uitsluitend op de eerste verdieping te doen én deelnemers moeten zich vooraf aanmelden.

Het Taalcafé is voor volwassenen die Nederlands willen leren spreken. In het Taalcafé ontmoeten zij anderen die ook de taal willen leren. Onder begeleiding van een Nederlandstalige vrijwilliger praten ze met elkaar over gewone dingen. Dat kan van alles zijn: werk, eten, drinken, hobby’s en gezondheid. De ontvangst en begeleiding van het Taalcafé gebeurt door vrijwilligers van Cordaad Welzijn.

Vanaf 1 juli 2020 is het schema: elke dinsdag van 18.30 tot 20.00 uur en elke donderdag van 10.30 tot 12.00 uur. Vanwege het coronavirus is het uitsluitend op de eerste etage van de Bibliotheek te doen. Deelnemers moeten zich ook vooraf aanmelden, dat kan tot de vrijdagochtend vóór de gewenste datum via e-mail: info@veldhovenvoorelkaar.nl. De trouwe bezoekers van het Taalcafé hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen.

Meer informatie over het Taalcafé vindt u hier.