woensdag 19 juni 2024

Website en social media

Sinds 1996 zijn er online media toegevoegd aan de Omroep Veldhoven media. Eerst kwam de website erbij en in de jaren ’20 de social media Twitter (nu X), Facebook, Instagram en YouTube.

Online media zijn niet meer weg te denken in de moderne omroep. Vooral online video’s plaatsen neemt steeds meer de zogenoemde lineaire televisie over. Videoproducties van de omroep verschijnen primair op de website en YouTube en bij uitzondering op de Kabelkrantfrequentie. Via het contactformulier en de redactiemail ontvangt de omroep elke dag persberichten en -uitnodigingen. De omroep bewerkt persberichten tot artikelen die verschijnen op de website. Soms kiest de omroep ervoor een journalist op basis van het persbericht een artikel te laten maken. Ook maakt de omroep via eigen journalisten unieke reportages, interviews en achtergrondartikelen. Na publicatie op Omroepveldhoven.nl worden met een korte introductie de artikelen doorgeplaatst op de social mediakanalen.

Heeft u ook een idee voor een artikel? Organiseert u een evenement? Of kent u bijzondere Veldhovenaren met een uniek verhaal? Stuur het naar de redactie en we nemen spoedig contact met u op door onderstaand formulier in te vullen:

    Uw naam

    Uw e-mail

    Onderwerp

    Uw bericht