zondag 23 juni 2024
Veldhopper viert mijlpaal met 30.000 ritten
Veldhopper viert mijlpaal met 30.000 ritten

30.000 ritten gereden met tevreden ouderen

Veldhopper, dat is de vervoersdienst van SWOVE voor kwetsbare ouderen. Sinds de start zijn 30.000 ouderen blij gemaakt met een ritje met een Veldhopper chauffeur.

Vorige week donderdag was er gelegenheid om deze mijlpaal te vieren. Dat gebeurde met een aantal ouderen en een flinke groep chauffeurs. De ouderen zeggen zeer tevreden te zijn met de chauffeurs. Een chauffeur vertelt: ‘De dankbaarheid die je krijgt van de ouderen, daar doe je het voor. Dat vind ik mooi. Je doet het omdat ze het nodig hebben, zonder een Veldhopper ritje komen ze soms nergens meer.’

Anke van Hest is coördinator van Veldhopper. ‘SWOVE is erg blij dat er zo goed gebruik wordt gemaakt van deze dienst. En het is fijn om de vrijwilligers nu te kunnen bedanken. Inmiddels staat de teller op 30.000 ritten. Daarom vieren we een klein feestje’, aldus Van Hest.

Om ook in 2020 alle vervoersaanvragen te kunnen plannen, is SWOVE op zoek naar enthousiaste mensen die met hun eigen auto één of meerdere ritjes per week willen rijden. Dat kan op vaste of wisselende dagen en tijden.

Meer weten of wilt u zich aanmelden? Neem contact op met Anke van Hest via 040- 253 42 30 of via SWOVE.nl