zondag 14 juli 2024
Asperges op de Velden, voor de tweede keer in Veldhoven
Asperges op de Velden, voor de tweede keer in Veldhoven

Asperges op de Velden kijkt uit naar 6e editie

Van 15 mei tot en met 1 juni vindt de zesde editie van Asperges op de Velden plaats.

‘Asperges op de Velden’ is een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Het is dan genieten van het witte goud, de trots van ons Brabantse land, in een unieke omgeving. Bijna drie weken verrijst bij Aspergekwekerij John Kelders een stijlvol ingericht pop-up restaurant. Daar zullen dagelijks culinaire lunches en diners worden bereid. Uiteraard met de vers gestoken asperges van het land gecombineerd met diverse Brabantse streekproducten.

Top-chef dagen
Net als in voorgaande jaren zullen toonaangevende restaurants gaan koken in het pop-up restaurant. Dat zijn de sterrenrestaurants Wiesen uit Eindhoven, De Rozario uit Helmond en Eden uit Valkenswaard. Asperges op de Velden is ook het podium voor het exclusieve Lugar uit Waalre en het klassiek-moderne Vandeijck uit Riethoven.

Op de reguliere dagen worden de lunches en diners verzorgd door het culinaire team van Delicious at Home, onder leiding van Ralph van Kroonenburg en Tommy’s keuken. Tijdens Hemelvaart en Pinksteren worden traditioneel de familiedagen georganiseerd met allerlei activiteiten en professionele opvang voor de kleintjes. Op eerste Pinksterdag is er de primeur van de Afternoon Club met live muziek, gerechten en cocktails.
Afsperges op de Velden, voor de tweede keer in VeldhovenVoor meer informatie en reserveringen kunt u terecht op de website.