zaterdag 2 maart 2024
Wim Peters van Hart voor Veldhoven wordt een microfoontje omgehangen

5 maart verkiezingsdebat op Omroep Veldhoven TV

TV – In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen heeft Omroep Veldhoven de woordvoerders van de Veldhovense politieke partijen uitgenodigd voor een debat. Daar geven zij hun standpunten over verschillende actuele lokale thema’s. Het TV debat staat onder leiding van Theo Erkens (bekend van Radio Veldhoven). Uitzending is op zaterdag 5 maart en zondag 6 maart aanstaande, telkens om 20.00 uur.

Het debat is reeds opgenomen, dit gebeurde in de broadcaststudio van Bazelmans AV in Veldhoven. De bijeenkomsten zijn vastgelegd door de technici van dit bedrijf. Het programma is gemonteerd door Omroep Veldhoven en wordt uitgezonden op het kabelkrantkanaal van de omroep op zaterdag 5 maart en zondag 6 maart aanstaande, aanvang telkens 20.00 uur.

Wie de uitzending op een ander tijdstip wil bekijken, kan het later zien op het Youtube kanaal van de omroep.

De TV uitzending wordt een week daarna herhaald op 12 en 13 maart. Omroep Veldhoven wil bijdragen  aan de informatie van de Veldhovense kiezers over de standpunten van de politieke partijen in hun gemeente. Ook andere initiatieven in de gemeente die hetzelfde doel beogen, worden door de omroep uitgezonden.

Realisatie van het initiatief van de omroep was alleen mogelijk door een bijdrage in de kosten daarvan door Bazelmans AV.