woensdag 24 april 2024
De vier vertegenwoordigers van de winnende stichtingen met hun prijs en een bos bloemen.
De vier winnende stichtingen namen elk hun Eén in ontvangst, v.l.n.r. Marli van Doorn (stichting Eva), Robin Heidinga (Stichting Nieuwe Levenskracht), Rob Smetsers (Bibliotheek Veldhoven/Taalcafé) en Lucienne Oosterbosch (SDO Veldhoven). Foto: van Peter van Hout - Woods Fotografie

Uitreiking “Eén van Veldhoven” tijdens nieuwjaarsontmoeting

De gemeente Veldhoven heeft donderdagavond tijdens haar nieuwjaarsontmoeting in Theater De Schalm de “Eén van Veldhoven” uitgereikt. Dit is een jaarlijkse prijs voor stichtingen die iets bijdragen aan de samenleving in Veldhoven.

De vier winnaars van dit jaar waren het Taalcafé in Bibliotheek Veldhoven, stichting Eva, korfbalvereniging SDO met hun gabberteam en stichting Nieuwe Levenskracht. De prijzen werden overhandigd door Veldhovens wethouder Mariënne van Dongen-Lamers.

Speciale prijzen

Elke fysieke prijs bestond uit een uniek kunstwerk, gemaakt door één van de vier kunstenaars. Deze kunstenaars zijn cliënten van zorginstelling Severinus en hebben speciaal voor de winnaars een 1 gedecoreerd in de stijl van het goede doel waar de betreffende stichting voor staat.

Daarnaast kregen alle winnaars en de vier kunstenaars elk een oorkonde en een bos bloemen van de wethouder.

Video