zaterdag 20 april 2024

Restaurant “De Burgermeester” veranderd opnieuw van naam

Restaurant “De Burgermeester”, tot voor kort het onder De Schalm vallende Studio’61, veranderd opnieuw van naam. Een Amsterdamse keten met dezelfde naam heeft eigenaar Paul Vredenberg vriendelijk verzocht de naamsverandering door te voeren. Ze hebben de rechten van de merknaam “De Burgermeester”.

Erg lang hoefde Vredenberg niet na te denken over een nieuwe naam. Tijdens de vorige rebranding had hij al de naam D’n Burgemister in gedachten. Lekker op z’n Brabants dus. “Ik twijfelde continu tussen deze twee namen, het lijkt wel of het zo moest zijn.” zegt hij in een persbericht. “Er zijn wat wijzigingen gemaakt in de promotionele uitingen met de nieuwe naam en daarna konden we gewoon lekker door.”

Niet alleen hamburgers

Aan het concept veranderd voorlopig niets. Vredenberg: “Misschien goed om even te vermelden dat we niet alleen hamburgers serveren, hier werd nog wel eens vanuit gegaan door onze oude naam. We hebben een heerlijke kaart met verschillende lunch- en diner gerechten.”

Vredenberg geeft ook aan reeds veel enthousiaste reacties te hebben gehad op de nieuwe naam. Voorlopig gaat hij gewoon door met waar hij mee bezig is, zij het onder een iets andere naam.