woensdag 17 april 2024
Logo van Asperges op de velden editie 6

Asperges op de Velden gaat gewoon door

Oerle – De zesde editie van Asperges op de Velden kan op 13 tot en met 30 mei gewoon doorgaan. Dat zegt organisator Bertie Klaassen. Het openluchtrestaurant wil haar bezoekers het witte goud smakelijk opdienen, ook dit seizoen.

Klaassen twijfelt niet, ondanks de lockdown waarvan niemand het einde kent. ‘Gezien de vele mogelijkheden van de locatie en de creativiteit en flexibiliteit van onze organisatie, zijn wij ervan overtuigd dat wij kunnen voldoen aan de voorwaarden die gesteld worden aan de dan geldende Corona-maatregelen’, vertelt Klaassen.

Asperges op de Velden is een evenement dat in de regio wijd en zijd bekend is. Bijna drie weken staat het tijdelijke restaurant midden in de velden van Aspergekwekerij Kelders in Veldhoven. De culinaire lunches en diners worden bereid van de vers gestoken asperges van het land gecombineerd met diverse Brabantse streekproducten.

De organisator verwacht dat de belangstelling zeer groot zal zijn, als het echt allemaal doorgaat. Klaassen biedt daarom zijn gasten de mogelijkheid om nu alvast een optie te plaatsen. Op deze manier zijn zij verzekerd van een tafeltje in het restaurant en bij mooi weer op het terras midden in de aspergevelden.

Klaassen: ‘Alle opties zijn zonder opgaaf van reden en op elk moment opzegbaar of overdraagbaar. Er is geen enkele verplichting en ook geen enkele vooruitbetaling nodig. We gaan pas facturen sturen als er een definitieve GO voor ons evenement afgegeven kan worden. En mochten zich omstandigheden voordoen waardoor we ons evenement moeten cancelen, dan kunnen alle gasten net als vorig jaar rekenen op 100% restitutie. Wij kunnen niet wachten om onze gasten weer te mogen ontvangen en een bijzondere middag of avond te bezorgen!’

Alle informatie over menu en reserveringen kunt u vinden op de website van Asperges op de velden.