dinsdag 16 juli 2024

Cityfest start vrijdag – drie dagen activiteiten en cultuur

Veldhoven – In 2023 komt CityFest terug naar het D’Ekkerplein in Veldhoven! CityFest is hét gratis toegankelijke Veldhovense festival dat in het laatste weekend van september midden in Veldhoven plaatsvindt. Op vrijdag trappen we voor de tweede keer af met Veldhoven Vout, waarna we op zaterdag en zondag bomvol staan met te gekke artiesten.

De vierde editie van dit gratis evenement vindt op 22, 23 en 24 september 2023 plaats in Veldhoven. Op het D’Ekkerplein aan de Burgemeester van Hoofflaan staat wederom een grote tent. Dus weer of geen weer, iedereen kan altijd genieten van de uiteenlopende optredens. Uiteraard zijn er ook allerlei activiteiten op het Meiveld in het Citycentrum en bij diverse culturele locaties in Veldhoven (Theater de Schalm, Museum ’t Oude Slot, Art4U en Bibliotheek Veldhoven).

Foto: Facebook Cityfest

 

Voor ieder wat wils

Na het grote succes van Veldhoven Vout in 2022, feesten we ook dit jaar op vrijdagavond op de ‘voutste’ hits tijdens optredens van o.a. Vieze Jack, Gullie en DJ DUNE. Verder treedt op zaterdag en zondag een breed scala aan artiesten op, bijvoorbeeld Frans Duijts, Royal Beat, La Fuente, Mother Mercury, U2two en Daredevils. Naast alle optredens is er van alles voor de kinderen te doen en zijn er culturele activiteiten.

Foto: Facebook Cityfest

 

Severinus Got Talent en Ouderwets Gezellig

Ons motto: CityFest is er voor iedereen. Vorig jaar hadden de bewoners van de Severinus huizen in Veldhoven een prachtige show vol dans, zang en toneel in elkaar gezet voor ‘Severinus Got Talent’. Wat ze dit jaar in petto hebben is nog een verrassing, kom dus zeker kijken op zondag tussen 13.00 en 14.15 uur op het D’Ekkerplein. Op zondagochtend van 11.00 tot 12.30 uur spelen de Young Ones Forever hier hits van Cliff Richard and the Shadows, speciaal voor de ouderen van Veldhoven. Onder het genot van een kopje koffie en plakje cake kunnen zij ‘Ouderwets Gezellig’ genieten. Er is voldoende mogelijkheid om overdekt te zitten in de tent.

Foto: Facebook Cityfest

 

Dit is CityFest

CityFest wordt georganiseerd door een groep vrijwilligers, met als doel de mensen van Veldhoven te verbinden. Oftewel: een weekend vol cultuur, muziek en feest!

Je vindt de volledige programmering op www.cityfestvhv.nl