woensdag 24 april 2024
Editie 2019 winnaar John van Doormalen

De Veldhovense Ondernemerstrofee

Veldhoven – Dit jaar worden opnieuw de beide Veldhovense ondernemersprijzen uitgereikt. De Veldhovense Ondernemerstrofee en de Veelbelovend Ondernemer van het jaar. In 2020 kon het niet vanwege Corona. Op vrijdagavond 19 november gaat het wel gebeuren. Tijdens een business-event in Theater De Schalm worden de winnaars bekend gemaakt.

De initiatiefnemers zijn Veldhoven Verbindt, De Veldhovense Ondernemerstrofee, Theater De Schalm en Veldhoven100. Zij gaan ondernemend Veldhoven in de spotlights zetten. Het wordt een avond met een infotainment-programma. Dan gaan ondernemers elkaar weer kunnen ontmoeten.

De stichting De Veldhovense Ondernemerstrofee is verantwoordelijk voor de jaarlijkse bekendmakingen van de Ondernemer van het Jaar. De laatste ontvanger was John van Doormalen van Van Doormalen AH-Supermarkten. Sinds 2019 is er ook de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar. Dat waren Kasper van Leek en Niels van Swaemen van Studio Giftig.

Op vrijdagavond 19 november vindt de 25e uitreiking plaats. Dat is nog ver weg. Wel is het nu tijd om kandidaten voor beide ondernemersprijzen te zoeken. Heeft u één of wellicht meerdere ideeën welke kandidaten in aanmerking zouden moeten komen voor óf De Veldhovense Ondernemerstrofee óf als Veelbelovend Ondernemer van het Jaar? Stuur dan een email naar het secretariaat van de jury; tcgtmvinken@hotmail.com. 31 augustus as. sluit de aanmeldingstermijn.

De jury van de Ondernemer van het Jaar maakt een keuze uit de kandidaten. Voor de Veelbelovend Ondernemer kan iedereen meestemmen. Vanuit diverse Veldhovense geledingen komen voordrachten. De bezoekers van de website van Veldhoven Verbindt kunnen digitaal stemmen. De ranking van de nominaties door de jury en de uitkomst van de digitale stemming bepalen vervolgens wie als Veelbelovend Ondernemer van het Jaar wordt gekozen. Bij een gelijke stand is de ranking van de (vak)jury doorslaggevend.

Voor alle informatie: www.veldhovenseondernemerstrofee.nl