zondag 14 juli 2024
De boekenmarkt in d'Ouw School

Dit weekend boekenmarkt in Oerle

Oerle – Op zaterdag 5 en zondag 6 november vindt de jaarlijkse Boekenmarkt Oerle plaats. De organisator is de stichting Koers van Oers. De markt staat bekend als een van de grootste boekenmarkten in de regio. De markt wordt gehouden in dorpscentrum d’Ouw School aan de Oude Kerkstraat 18 in Veldhoven.

Openingstijden: zaterdag van 13 tot 17.00 uur en zondag van 10.00 tot 15.00 uur. Toegang 1 euro, voor kinderen gratis.

Weggevertjes

De voorraad van Boekenmarkt Oerle is ook dit jaar  groot. Vandaar dat er cadeautjes worden uitgedeeld! Voor iedere 50e bezoeker is er een leuke attentie. Daarnaast is het via de sociale media mogelijk om vier verschillende tegoedbonnen te downloaden. Die kunt u tijdens de markt inwisselen voor een gratis boek. En zoals u van ons gewend bent, mag u bij de kassa nog een boekje uitzoeken.

Ruim assortiment

Boekenmarkt Oerle staat bekend om haar ruim opgezette, goed gesorteerde assortiment. De boeken zijn gerubriceerd uitgestald en er zijn ook LP’s, DVD’s en cd’s te koop. Het zijn voornamelijk tweedehands boeken die nog in zéér goede staat zijn. Zo zijn er romans, thrillers, detectives, literatuur, chicklits, liefdesromans, kookboeken, reisboeken, naslagwerken, kunstboeken, kinderboeken, stripboeken en nog veel meer.

Koers voor Kids

De Kinderredactie van de Koers van Oers (de ‘Koers voor Kids’) helpt tijdens de boekenmarkt mee met het verkopen van kinderboeken. Er is een leuke kinderhoek ingericht. Kinderen kunnen daar op hun gemak door een boek bladeren, een kleurplaat kleuren of lekker ‘chillen’ als er een verhaaltje wordt voorgelezen.

De stichting Koers van Oers is verantwoordelijk voor de maandelijkse uitgave van het dorpsblad de Koers van Oers, de website www.oerle.info en de Facebookpagina van de Koers van Oers. De boekenmarkt wordt geheel door vrijwilligers georganiseerd en de opbrengst komt volledig ten goede aan het dorpsblad en de website.