donderdag 18 april 2024
De Sterrenlaan 15 is volledig verbouwd.

Zaterdag opening ‘Huiskamer van Veldhoven’

Op zaterdag 5 november vindt de opening plaats van Veldwijzer – Huiskamer van Veldhoven. De officiële opening zal burgemeester Marcel Delhez om 11:00 uur doen. Vanaf 11.30-16.00 uur is er een open dag op de Sterrenlaan 15. Alle inwoners van Veldhoven zijn welkom om te zien wat het huis te bieden heeft voor mensen die het even niet alleen redden.

Met de opening sluit Veldwijzer een groot verbouwingsproject af. Verschillende Veldhovense bedrijven, maar vooral de vele vrijwilligers hebben hieraan hard gewerkt. De opening onderstreept de hechte samenwerking tussen de vijf welzijnsorganisaties die nu gehuisvest zijn in Veldwijzer.

De centrale welzijnsthema’s binnen Veldwijzer zijn armoedebestrijding, eenzaamheid, dementie, mantelzorg en juridische ondersteuning. Het idee achter de Huiskamer is, om alle inwoners van Veldhoven ondersteuning aan te bieden. Samenredzaamheid staat hierbij centraal. Het motto is: loop hier binnen met een probleem of vraag en ga met een antwoord naar buiten. Ongeveer 500 vrijwilligers doen het werk.

Wilt u meer informatie of heeft u specifieke vragen of ideeën? Kijk op de website
www.veldwijzer.net of neem contact op via info@veldwijzer.net