donderdag 25 juli 2024
Vorige editie van Lounge@The Park @Foto Edwin Bolt

Dit weekend eenmalig evenement op De Plaatse

Veldhoven  Dorp – Dit weekend is er een nieuw eenmalig evenement in Veldhoven: De Feestconferentie. De ondertitel van het evenement is met een knipoog: ‘Samen krijgen we feesten onder controle.’

Renzo Dielissen, de Veldhovense evenementenorganisator die in coronatijd twee keer Lounge @ The Park organiseerde wilde de Veldhovenaren graag weer naar een feestje laten gaan, nu het mag. Kortgeleden kreeg hij van de gemeente een vergunning om het feest te organiseren volgens de coronamaatregelen en met maximaal 750 bezoekers per dag.

Organisator Renzo Dielesen

Het evenement wordt gehouden op de Plaatse. De programmering is gericht op verschillende doelgroepen. Vrijdagavond is het programma gericht op volwassenen met onder meer optredens van Joël Borelli en de Veldhovense formatie Zomaar een Bandje, zaterdag met andere meer FeestDJRuud en Donny Summer op de jeugd vanaf 18 jaar en zondag is er een kindermiddag met onder meer Monique Smit, springkussens, Magic Mike en clinics van de Nederlands kampioen freestyle voetbal. Kijk voor meer informatie en het complete programma op defeestconferentie.nl.