woensdag 19 juni 2024
@Foto Capture Rebels

Esther Groenen en Thijs van Schagen ondernemers van het jaar

Eindhoven – Esther Groenen en Thijs van Schagen zijn de ‘WTC/e Ondernemers van het jaar’. Dat werd woensdag 6 juli bekendgemaakt in het World Trade Center Eindhoven. Daar vond het feestelijke TOP Business event plaats. Ruim 100 WTC/e leden en relaties uit het bedrijfsleven, kennisinstellingen en de overheid waren getuigen. 

Esther Groenen WTC/e Ondernemer van het Jaar

Het Bestuur & de Member Council van World Trade Center Eindhoven heeft Esther Groenen, Groenen Groep, in Veldhoven benoemd tot ‘WTC/e Ondernemer van het Jaar 2022’. Esther heeft zich geweldig ingezet om de juiste contacten te stimuleren voor World Trade Center Eindhoven. Door de vastberadenheid en betrokkenheid binnen Groenen Groep weet Esther de titel ‘Ondernemer van het jaar’ binnen te slepen.

Thijs van Schagen ‘WTC/e Young Professional of the Year’

Thijs van Schagen, Simac Techniek NV, is een jonge, enthousiaste en ambitieuze ondernemende professional en als derde generatie van het familiebedrijf Simac Techniek NV verbonden met WTC/e. Vol passie en met 100% focus is hij actief bezig in het familiebedrijf. Dankzij Thijs zijn actieve betrokkenheid en vele netwerkcontacten is hij benoemd tot ‘Young Professional of the Year’.

Op de foto de nieuwe en voormalige ondernemers van het jaar: Jeroen van Rooij, Dian Loomans, Ger de Wit, Johan Cluijten, Gerard van Keulen, Peggy Spill, Thibault van der Laan, Thijs van Schagen, Karsten Nilsen, Wiljan Bazelmans, Winny Hoffmann, Eric van Schagen, Lianne van den Boogaard, Bram Evers, Toon Jansen, Esther Groenen, Lars van der Hoorn, Aloys Putmans, John Sandiford.