dinsdag 18 juni 2024

CityFest 2020 gaat dit jaar niet door

Veldhoven – Vrijdag heeft de organisatie van CityFest de moeilijke beslissing genomen om CityFest 2020 eind september niet door te laten gaan. Er zijn maanden van tevoren nodig om het festival te organiseren. De onzekerheid over de duur van de beperkende corona maatregelen gaven de organisatie geen andere keus. CityFest hoopt nu samen met “100 jaar Veldhoven” in 2021 een grandioos feest te worden.

De afgelasting van het populaire Veldhovense evenement wordt in het onderstaande persbericht van de organisatie bekend gemaakt.

De organisatie van CityFest heeft het moeilijke maar logische besluit genomen om CityFest 2020 niet plaats te laten vinden. Gezien de laatste berichtgevingen rondom het Corona virus is de aankomende tijd zeer onzeker voor onze maatschappij en de economie. Aangezien CityFest altijd plaatsvindt in het laatste weekend van september en alle organisatorische activiteiten rondom dit festival de komende maanden moeten gaan gebeuren, hebben we de noodzaak gezien dit besluit te nemen. Wij achten het onhaalbaar om CityFest 2020, met alle onzekerheid, goed en veilig te organiseren. Niemand weet op dit moment hoe de situatie in september zal zijn. Buiten dat, zijn wij geheel afhankelijk van subsidiëring en sponsoring. De verwachting is dat de algehele economie grote klappen krijgt.
Wij zijn ervan overtuigd dat we bij deze onze verantwoordelijkheid als organisatie hebben genomen. Samen met 100 jaar Veldhoven zal CityFest 2021 een grandioos feest worden. Blijf gezond en volg de algemene richtlijnen! – Organisatie CityFest