zondag 14 juli 2024
VakantieBieb app, voor zomers leesplezier
VakantieBieb app, voor zomers leesplezier

Gratis lees app ‘VakantieBieb’

Centrum – De zogeheten VakantieBieb is weer open. In deze app kunnen leden én niet-leden deze zomer e-books en luisterboeken lenen. De app is te downloaden in de App Store en in Google Play.

In de ‘VakantieBieb’ staan tientallen e-books en luisterboeken. Zo is er ‘SuperDolfje’ van Paul van Loon te vinden en verhalen van Guusje Nederhorst en Jacques Vriens. Voor jongeren zijn er boeken zoals ‘Instagirl’ van Annette Mierswa en ‘Klem’ van Mel Wallis de Vries. Volwassenen kunnen bijvoorbeeld kiezen voor ‘Otmars zonen’ van Peter Buwalda of ‘De kleine bakkerij aan het strand’ van Jenny Colgan.

Zoals ieder jaar is er een prijsvraag voor lezers tot en met 18 jaar. Zij maken kans op een Beats Solo Pro-koptelefoon. De vraag die beantwoord moet worden, is wat hun favoriete boek in de VakantieBieb is.

De app met e-books en luisterboeken is gratis beschikbaar in de App Store en in Google Play. De boeken zijn te lezen tot en met 31 augustus 2020, ook voor niet-leden van de Bibliotheek. Voor meer informatie zie www.vakantiebieb.nl.