woensdag 17 april 2024

Informatiebijeenkomst Kempenbaan-Oost op 6 juli

Veldhoven – Binnenkort start de herinrichting van de weg Kempenbaan-Oost. Daarvoor is er een informatieve inloopmiddag- en avond voor bewoners op woensdag 6 juli. Iedereen is van harte welkom.

De bijeenkomst is op 6 juli van 16.00 – 20.00 uur, in het informatiecentrum aan De Run 4315 in Veldhoven. Geïnteresseerden kunnen binnenlopen op elk gewenst moment. Daar krijgt u informatie over de werkzaamheden en is er gelegenheid tot vragen stellen. De antwoorden komen van medewerkers van de gemeenten Veldhoven en Eindhoven en aannemer Boskalis. Met kaarten, video’s, impressies en planningen geven zij uitleg over dit project.

Laatste fase

De vernieuwing van de Veldhovense Kempenbaan gaat hiermee de laatste fase in. Kempenbaan-Midden en -West zijn inmiddels opnieuw ingericht. Nu is Oost aan de beurt. Niet alleen het oostelijke deel van de Kempenbaan en de omliggende bedrijventerreinen gaan op de schop. Ook het aangrenzende deel van de Karel de Grotelaan in Eindhoven wordt aangepakt. Zo wordt bedrijventerrein De Run beter bereikbaar. En de verkeersproblematiek structureel opgelost. Meer lezen over het project.