donderdag 13 juni 2024
gebouw van de stichting
Het gebouw aan de Van Aelstlaan 14

Inschrijven voor activiteiten de Nieuwe Band

D’Ekker – Stichting de Nieuwe Band heeft in het nieuwe seizoen weer een scala van activiteiten in het aanbod. Enthousiaste vrijwilligers zijn er weer klaar voor. Zij begeleiden de cursussen, workshops en activiteiten.

Het aanbod is opnieuw zeer divers. Er worden diverse taallessen gegeven, Frans, Engels en Spaans. In een goed uitgeruste werkplaats kan met diverse materialen gewerkt worden. Met hout, metaal, maar ook diverse technieken zoals glas bewerken staan op het programma.

Er zijn twee lokalen waarin uiteenlopende activiteiten plaatsvinden. Kleding maken, bloemschikken, kaarten maken, kalligrafie, fotografie, tekenen en schilderen. Vrijwilligers met veel kennis van computers, leren deelnemers omgaan met de PC, laptop of tablet.

Dit alles vindt plaats in het gebouw van de Nieuwe Band aan de van Aelstlaan 14 in Veldhoven. Naast het aanleren van diverse vaardigheden, is elkaar ontmoeten een belangrijk onderdeel van de stichting. Koffie en thee staan klaar. Vanzelfsprekend wordt met alle activiteiten rekening gehouden met de maatregelen rondom het coronavirus.

Het gebouw is dagelijks open van 9.00 tot 16.30 uur. Kom vrijblijvend kijken en kennismaken. Bellen mag via 040-2537749 of kijk op de website www.de-nieuwe-band.nl .