zondag 14 juli 2024
stock foto van sinterklaas snoep

Intocht Sinterklaas zaterdag live te volgen

Veldhoven – Nog maar vijf dagen en dan komen Sinterklaas en zijn Pieten weer naar Nederland. Op zaterdag 14 november komt hij diezelfde dag nog naar Veldhoven. De show is live te volgen op diverse social media en uiteraard op onze website.

Stichting Sinterklaas Activiteiten Veldhoven hebben een manier gevonden zodat iedereen die wil, kan kijken naar het welkom van Sinterklaas. In samenwerking met de gemeente Veldhoven, Theater de Schalm, City Centrum, Plus van Reijen is er op 14 november een live stream van dit welkom. Ook zal burgemeester Marcel Delhez Sinterklaas op gepaste wijze welkom heten.

Door de corona maatregelen is er dit keer geen publiek bij de intocht. Toch kan iedereen lekker vanuit zijn eigen luie stoel via een livestream meekijken en meedoen. Hier op deze website is de show live te zien, maar ook op de website van Theater De Schalm en uiteraard op www.sinterklaasveldhoven.nl

Om 15.00 uur start de show, wil je niks missen schakel dan alvast om 14.45 uur in en kijk hoe de pieten het podium in orde brengen waar de show zal plaats vinden. Dus zit klaar met je chocolademelk, je eigen gebakken pepernoten in je luie stoel voor je TV, je laptop, je tablet of je telefoon. En geniet van deze Sint welkom show.

Win-actie
De Sint gaat 10 kilo strooigoed weggeven via een mooie prijsvraag. Ook kun je een video ontmoeting winnen met de Sint. Dit moet je doen om in aanmerking te komen voor de 10 kilo strooigoed: let goed op tijdens de show. De vraag is: hoe heet de Piet in het paars roze pak/jurk? Mail je antwoord voor 22 november naar: info@sinterklaasveldhoven.nl De winnaar krijgt de 10 kilo strooigoed.

Wil je kans maken op een video ontmoeting met de Sint? Stuur dan een foto van hoe jij de “Sint Welkom Show” aan het kijken bent. Of hoe jij mee danst met het dansje dat de Pieten je zullen leren. Stuur het naar Whats App 06-25561988. Doe dit uiterlijk 15 november. De meest originele foto wordt beloond met een video ontmoeting.