woensdag 24 april 2024

Jaarlijkse expositie Kunstuitleen Veldhoven

Oerle – Maar liefst 37 verschillende amateurkunstenaars doen dit jaar mee aan de jaarlijkse expositie van Kunstuitleen Veldhoven en omstreken. Het motto is ‘Kunst kijken, lenen en meenemen’. Op zaterdag 11 en zondag 12 maart 2023 bent u welkom in dorpscentrum d’Ouw School.

Bijzonder aan deze expositie is dat bezoekers de kunst kunnen kopen, lenen of meenemen. De expositie bestaat uit 167 kunstwerken. Er zijn schilderijen en beeldeen gemaakt van paverpol, powertex, hardsteen en glas. De expositie is open van 13.00 tot 18.00 uur. Op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis.

Op de website zijn honderden schilderijen en beelden ook digitaal te bezichtigen. Die zijn van bijna 50 amateurkunstenaars uit Veldhoven en omgeving. Tijdens de tentoonstelling laten zijn hun kunstwerken graag aan anderen zien. Alle kunstwerken zijn te leen en te koop voor zowel particulieren als bedrijven.

Voor 5 euro per maand kan iedereen een kunstwerk lenen. Dit bedrag komt rechtstreeks ten goede aan de betreffende kunstenaar.

Sommige schilderijen zijn te bewonderen in de Veldhovense horeca. Op aanvraag zorgen de medewerkers van de kunstuitleen ervoor dat de muren van bedrijven en restaurants mooi worden aangekleed. Tijdens de expositie zijn ook KunstKadobonnen te koop.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.kunstuitleenveldhoveneo.nl of mail naar: kunstuitleenveldhoveneo@gmail.com