zondag 26 mei 2024

Leuke activiteiten in de bieb tijdens meivakantie

Centrum – In de bibliotheek ben je tijdens de gehele meivakantie, van zaterdag 27 april tot en met zondag 12 mei, van harte welkom voor de leukste creatieve activiteiten. Kinderen van alle leeftijden en volwassenen zijn welkom tijdens de Bieb Vakantie Weken in de meivakantie.

Kom luisteren naar prachtige verhalen of leen zelf een stapel boeken om de vakantie door te komen. Meld je aan voor de workshops, creëer je eigen game-karakter, knutsel een speciaal sieraad, of loop mee met de verteltocht! En… wist je dat je in de bibliotheek ook kan genieten van een heerlijke koffie met gebak? Er is voor iedereen wat te doen in de meivakantie!

Meer weten?

Er is nog veel meer te doen en te beleven, kijk op www.bibliotheekeindhoven.nl/vakantieweken voor alle activiteiten. Reserveer snel om zeker te zijn van een plek!

Kinderen gratis lid

De Bieb Vakantie Weken zijn het ideale moment om je kind kennis te laten maken met de bibliotheek. Wist je al dat kinderen tot 18 jaar gratis lid kunnen worden? De bibliotheek heeft een mooie collectie in verschillende talen; leesplezier gegarandeerd! Door voor te lezen, of samen met je kind te lezen, stimuleer je de taalontwikkeling van je kind en leg je daarmee de basis voor een leven lang lezen en leren met plezier.