dinsdag 16 juli 2024

Maak op 31 mei kennis met de Zonnebloem

Veldhoven – 70 vrijwilligers zijn actief in de organisatie Zonnebloem Veldhoven. Zij bezoeken ruim 200 deelnemers, veelal oudere mensen. Deze inwoners zijn heel blij met bezoekjes en met de aandacht. Op 31 mei kan iedereen ’s avonds kennismaken met dit mooie werk. Locatie Veldwijzer, Sterrenlaan 15. Er is plaats voor nieuwe vrijwilligers.

De vrijwilligers brengen bezoek aan de deelnemers in Veldhoven. Ook gaan ze samen op pad naar talloze activiteiten, evenementen, attracties en musea. Bij Zonnebloem Veldhoven mag iedereen flexibel werken. Vrijwilligers delen zelf hun tijd en activiteiten in. Het werk gebeurt in een enthousiast team. Voor wie wil, is er mogelijkheid tot scholing. Het werk is laagdrempelig en het allerbelangrijkste: de gasten zijn er heel blij mee.

Informatieavond

In de uitnodiging staat: ‘Ben je woonachtig in Veldhoven? Houd je van sociale contacten? Heb je tijd en zin om je in te zetten voor jouw medemens? De Zonnebloem verrijkt het leven van mensen met een lichamelijke beperking en dat van haar vrijwilligers door sociale en recreatieve activiteiten mogelijk te maken. Wil je daar een bijdrage aan leveren? We verwelkomen je graag!’

Programma

Op 31 mei is er ’s avonds aan de Sterrenlaan 15 een afwisselend programma. In een informele sfeer kan iedereen kennis maken met het werk. Vanaf 19.30 uur is er ontvangst met koffie en thee. Na een kwartiertje heet de nieuwe voorzitter Arlette Verweirde iedereen welkom. Daarna volgt informatie over het dagelijkse werk van de Zonnebloem. Er zijn interviews met deelnemers en vrijwilligers. Tussendoor en na afloop is er gelegenheid tot vragen stellen. De avond eindigt om 21uur af met een hapje en een drankje.

Aanmelden uiterlijk op 25 mei via zonnebloemveldhoven@gmail.com

Meer informatie op www.zonnebloem.nl/veldhoven, Facebook en Instagram