donderdag 13 juni 2024
Vlnr: Erik Kloet, René Klein, Daniël Lodders

Meerderheidsbelang Saman Groep in RE-Source Duurzame Installaties BV  

Veldhoven – Sinds 1 januari heeft de Saman Groep, een toonaangevend duurzaam installatiebedrijf, een meerderheidsaandeel in RE-Source Duurzame Installaties uit Veldhoven. Hiermee wil de Saman Groep sterker staan om de energietransitie voor elke Nederlander bereikbaar te maken.

Medio 2024 verdwijnt de naam RE-Source Duurzame Installaties BV en gaat het bedrijf verder onder de naam Saman Groep. René Klein is de huidige eigenaar van RE-Source Duurzame Installaties BV. Hij blijft mede-eigenaar. De activiteiten van zijn bedrijf sluiten naadloos aan bij de strategie van Saman Groep, gezien de specialisatie van beide bedrijven in onder andere zonnepanelen, warmtepompen, laadpalen en energieopslag. Voor klanten verandert er, afgezien van de naam, niet veel. Zij kunnen blijven rekenen op de service die ze bij RE-Source Duurzame Installaties BV gewend zijn.

Duurzaam comfort voor iedereen bereikbaar

Beide bedrijven hebben een stevige groeiambitie. René Klein zegt hierover het volgende: ‘In de Saman Groep hebben we een partner gevonden die net als wij een sterke focus heeft op het leveren van uitstekende kwaliteit. In de volgende fase van onze groei is het dan ook een logische stap voor ons om de krachten te bundelen.’ Erik Kloet operationeel directeur bij de Saman Groep: ‘We moeten ervoor zorgen dat iedereen die dat wil, duurzame stappen kan zetten. Met gebundelde krachten brengen RE-Source Duurzame Installaties BV en de Saman Groep duurzaam comfort voor iedereen weer een stap dichterbij.’

Samen willen ze nog meer particuliere en zakelijke klanten helpen bij de energietransitie en de besparing op de energierekening met duurzame installaties.