donderdag 25 juli 2024
De chocoladewand in de vernieuwde winkel

Nieuwe Jamin na verbouwing stuk kleurrijker

Centrum – Na een ingrijpende verbouwing gaat op zaterdag 27 Januari de Jamin op het Meiveld weer open. Dat gaat met een enorme knaller. De oude winkel is van binnen afgebroken en wordt nu helemaal opnieuw opgebouwd.

Niets van de oude inventaris blijft gespaard. Ook het buitenaanzicht ziet er straks ander uit. Binnen staan metershoge snoepsilo’s. Het assortiment bestaat uit snoep van over de hele wereld, Valentijn-cadeaus en paaseitje met 50 verschillende smaken. ‘Dit wordt het walhalla voor iedereen die van lekker houdt. Een waar ‘Candy Paradise’ voor deze regio’, staat in het persbericht.

Patrick Straver is al 8 jaar eigenaar van deze Jamin: ‘Om straks open te kunnen gaan, is het team van Jamin Veldhoven nu dag en nacht aan het werk. Er moet nog ontzettend veel gebeuren, maar zaterdag¬† 27 Januari om 10 uur gaan we 100% open. Dit wordt echt een spektakel, een snoepwinkel zoals je nog niet eerder hebt gezien. Voorzien van alle noviteiten en helemaal insta-proof. Jamin is de laatste jaren ontzettend veranderd en dat ga je allemaal terugzien in deze nieuwe winkel’.