zondag 23 juni 2024
vlnr: Elke van den Berg (Kamerkoor), Angela van Gerwen, Hanco Sinke (beiden Leergeld), Wim Biezemans, Wil Goudsmit (beiden Mannenkoor), Ad Vialle (Muziekkorps

Mooie donatie van VMK koor voor Leergeld

Veldhoven-Dorp – ‘Veldhovenser dan dit wordt het niet’, dat zei de voorzitter van het Veldhovens Mannenkoor in zijn openingswoord op zondag 10 december in de Ceciliakerk. Het koor gaf daar samen met het Veldhovens Muziekkorps en het Veldhovens Kamerkoor een concert. De opbrengst van 2.000 euro ging naar Stichting Leergeld. VMK nam hiervoor het initiatief.

Op 29 januari waren vertegenwoordigers van de drie muziekgezelschappen aanwezig in de Veldwijzer om de opbrengst te overhandigen aan Leergeld. Wim Biezemans van het Mannenkoor maakte bekend dat er door de inspanning van veel leden van het koor en door donaties van de aanwezige bezoekers en bedrag kon worden gedoneerd van 2000 euro.

Voorzitter Angela van Gerwen van Stichting Leergeld nam de cheque in ontvangst en dankte de drie verenigingen voor een hele mooie, muzikaal hoogstaande, middag en natuurlijk voor de fantastische opbrengst waarmee weer een groot aantal kinderen kan worden geholpen.

Onderschrift foto:

Van links naar rechts:
Elke van den Berg (Kamerkoor), Angela van Gerwen, Hanco Sinke (beiden Leergeld), Wim Biezemans, Wil Goudsmit (beiden Mannenkoor), Ad Vialle (Muziekkorps).