woensdag 24 april 2024
vlnr Dirk Vorstenbosch, Martine Paulusse, Tom Jeltema en Tosca Goes

Nieuw bestuur voor Veldhoven Verbindt

Veldhoven Verbindt is het platform waar alle Veldhovense Serviceclubs, Netwerkclubs & Ondernemersverenigingen in samenwerken. Het platform heeft een nieuw bestuur. Martine Paulusse volgt Tom Jeltema op als voorzitter. Tosca Goes wordt secretaris, Hans Becx penningmeester en oprichter en eerste voorzitter Dirk Vorstenbosch en Tom Jeltema blijven aan als bestuursleden.

Het bestuur van Veldhoven Verbindt wil een bijdrage leveren aan het Veldhovense ondernemersklimaat door ondernemers met elkaar in contact te brengen. De stichting heeft niet alleen verbinden van de clubs en hun leden, maar ook de verbinding met de gemeente hoog in het vaandel staan.

Wethouder

Tijdens een bijeenkomst van de besturen van de aangesloten clubs waar Paulusse aantrad als nieuwe voorzitter was ook wethouder Thomas van Broekhoeven aanwezig. Die sprak de hoop uit vanuit de gemeente samen met zijn medewerkers een bijdrage te kunnen leveren aan Veldhoven Verbindt.

Event en trofee

Veldhoven Verbindt organiseerde eerder de Kracht van Veldhoven en wil ook in 2023 een event voor ondernemend Veldhoven organiseren. Eerder adopteerde de organisatie de Veldhovense Ondernemerstrofee en de trofee voor de Veelbelovend Ondernemer van het jaar. De organisatie daarvan ligt nu in haar handen.