dinsdag 18 juni 2024
Winnaar 2019: Kasper van Leek en Niels van Swaemen van Studio Giftig

Nominaties Veldhovense Veelbelovend Ondernemer van het jaar bekend

Veldhoven – Er kan gestemd worden op de genomineerden voor de Veldhovense Veelbelovend Ondernemer van het Jaar. De drie genomineerden dit jaar zijn Thijs Offermeijer van lifestyle brand Malelions, Geert van Loon & Marley de Crom van restaurant Lovano en Meike Daniels van Hoera Kinderschoenen. Stemmen kan tot 1 november.

Tot 1 november mag iedereen zijn stem uitbrengen op een van deze drie genomineerden op de website van de organisator.

Bekendmaking

De winnaar wordt samen met de winnaar van de Veldhovense Ondernemerstrofee bekend gemaakt op vrijdagavond 19 november tijdens het businessevent de Kracht van Veldhoven. Vorig jaar kon de uitreiking van de Veldhovense Ondernemerstrofee en de prijs voor de veelbelovend ondernemer van het jaar niet doorgaan vanwege corona.  In 2019 werd de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar voor het eerst verkozen. Toen sleepten Kasper van Leek en Niels van Swaemen van Studio Giftig de titel in de wacht. Deze prijs wordt beschikbaar gesteld door Avelco ICT & Clouddiensten.

Samenwerking

De stichting Veldhovense Ondernemerstrofee is verantwoordelijk voor de jaarlijkse uitreiking van beide prijzen. De prijs voor Veelbelovend Ondernemer van het Jaar reikt de stichting uit in samenwerking met Veldhoven Verbindt; de organisatie waarin alle Veldhovense serviceclubs, netwerkclubs en ondernemersverenigingen samenwerken.