woensdag 21 februari 2024
Het sportgala vindt traditiegetrouw plaats in De Schalm

Wie is het Veldhovens sporttalent van het jaar?

Veldhoven –  Na vijf succesvolle edities en een jaar pauze komt er weer een Sportgala. Vorig jaar werd overgeslagen in verband met het coronavirus, toen kon er nauwelijks worden gesport. In Theater de Schalm worden tijdens een feestelijke avond de sportman, sportvrouw, sportploeg en het sporttalent van 2021 bekend gemaakt. Vanaf zaterdag 25 september mag iedereen kandidaten nomineren.

Op vrijdag 28 januari 2022 zal de Schalm weer gevuld zijn met Veldhovense sporttalenten die een opmerkelijke sportprestatie hebben geleverd.

Aanmelden kandidaten

Kandidaten aanmelden kan tot en met zondag 14 november 2021 via de website van het Sportgala. Daarna gaat de selectiecommissie, bestaande uit vijf personen die een sterke relatie hebben met de Veldhovense sport, per categorie drie genomineerden en een uiteindelijke winnaar kiezen.

Ook dit jaar is het Sportgala bedoeld voor iedereen die de Veldhovense sport een warm hart toedraagt. Ben je zelf een sporter, een bestuurder, een vrijwilliger of wil je er gewoon bij zijn? Toegang is gratis en iedereen is welkom. Het gala wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente en diverse sponsors uit Veldhovens.