zondag 26 mei 2024
Velhoven Verbindt 2023 evenement in De Schalm @foto Melvin van Liebergen L-Mount Media

Nomineer de Veldhovens Ondernemer van het jaar

Veldhoven – De nominatieronde loopt van 1 tot en met 31 mei. U kunt dan uw voorkeur kenbaar maken van de Veldhovens Ondernemer van het Jaar en Veelbelovend Ondernemer van het Jaar. De winnaars worden bekend gemaakt op het evenement van Veldhoven Verbindt op 12 september.

‘Veldhoven Verbindt’ is een collectief van alle Veldhovense serviceclubs, netwerkclubs en ondernemersverenigingen. Elk jaar organiseert het collectief een business event met een bijzondere gast uit het Veldhovense bedrijfsleven. Dit jaar is de vijfde editie van het evenement. Ook dan zal er een gevarieerd programma staan.

Stemperiode

De jury bestaat uit vertegenwoordigers van de gemeente, het bedrijfsleven en advocatuur-notariaat. Zij kiest uit de nominaties de Veldhovens Ondernemer van het Jaar. Hij of zij is iemand die zijn/haar sporen heeft verdiend in het bedrijfsleven. De publieksstem is voor de Veelbelovend Ondernemer van het jaar, een aanstormend talent. Later dit jaar kunt u stemmen op deze Veelbelovend Ondernemer van het Jaar,  van 15 juni tot en met 15 augustus.

Vorige winnaars

De Veldhovens Ondernemer van het Jaar werd vorig jaar in het leven geroepen als opvolger van de Veldhovense Ondernemerstrofee. Eefje Maessen (foto) was de eerste winnares. Veelbelovend Ondernemers van het Jaar 2023 werden Laura van der Velden en Chiel Sap van restaurant Le Sable.

Vrijkaart winnen

Veldhoven Verbindt stelt 20 vrijkaarten beschikbaar voor ondernemers die minder dan drie jaar staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Bij meer dan 20 aanmeldingen wordt er geloot. Eén van deze starters gaat ook naar huis met een Golden Ticket. Met dit ticket kan de ondernemer gebruik maken van een aantal diensten die beschikbaar worden gesteld door ervaren Veldhovense ondernemers.

Ondernemers die een vrijkaart willen winnen, kunnen een mail sturen met hun bedrijfsnaam, adres en inschrijfdatum bij de Kamer van Koophandel aan info@veldhovenverbindt.nl. Het Golden Ticket wordt uitgereikt tijdens het Veldhoven Verbindt event.

Wanneer?

Het evenement van Veldhoven Verbindt is op 12 september in Theater de Schalm. Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Schalm, de kaartverkoop start op 21 mei.

Nomineren

Inzenders wordt gevraagd hun nominatie te motiveren en ze mogen meerdere mensen nomineren. Nomineren kan op www.veldhovenverbindt.nl of via de social media van Veldhoven Verbindt.