dinsdag 16 juli 2024

Oerse braderie op zondag 7 april

Oerle – Op zondag 7 april verzorgt het Tiener Comité Oerle de Oerse Braderie. De opbrengst komt ten goede aan activiteiten voor tieners. Zoals altijd staan er veel kramen. De kinderen kunnen zich vermaken op het Kinderplein, de volwassenen op het Horecaplein en er zijn verschillende leuke attracties waaronder de Sky Watch.

Kinderplein

Natuurlijk is er ook weer het kinderplein op het veld naast de basisschool. Er zijn schminkers die de kinderen naar wens schminken. Uiteraard is er ook aan iets lekkers gedacht met een suikerspin voor de kinderen. Zij kunnen zich vermaken met verschillende leuke spellen. Daarnaast staan er ook weer een paar attracties. Kinderen krijgen met hun entreekaartje een gratis suikerspin. Het kaartje heb je ook nodig om je te laten schminken.

Onder het genot van een hapje en een drankje is het terras open naast de basisschool. Daar is ook live muziek en de jonge dansers en danseressen van Cardo Dance treden op. Er weer een DJ van de partij om de boel muzikaal aan elkaar te knopen. Bovendien is er de snuffelmarkt in d’Ouw School, een loterij met leuke prijzen lopen.

Speciale attractie

Op het Kinderplein staat dit jaar de spectaculaire Sky Watch. Dit is een kraan waarmee u 50 meter de lucht in gaat. Het uitzicht is adembenemend want u kunt samen met familie en vrienden de hoogte in. U kunt op de dag zelf een kaartje kopen voor de Sky Watch voor een bepaald tijdslot.

Locatie

De braderie zal plaatsvinden op de Oude Kerkstraat tot aan het kerkplein in Veldhoven. Een deel van de Zandoerleseweg is ook in gebruik. De braderie is open vanaf 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Entree € 2,50

Bereikbaarheid

Auto:
Er is één ingang om te parkeren met de auto aan de Zandoerleseweg. Volg hiervoor de borden.

Fiets:
Fietsenstallingen vindt u bij de Dommelsche watermolen aan de Zandoerleseweg en bij de “Oerse Hoop” aan de Oude Kerkstraat.

Openbaar vervoer (bus):
Wilt u met de bus, neemt u dan lijn 403, halte Sint Janstraat. Vanaf de bushalte loopt u via de Sint Janstraat naar de ingang bij het kerkplein.