donderdag 13 juni 2024

Omroep Veldhoven heeft uw stem nodig

Veldhoven – De Rabobank is gestart met de jaarlijkse actie Rabo ClubSupport. Een deel van de winst gaat naar lokale initiatieven. Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag. Ieder lid van de Rabobank mag stemmen. Ben je nog geen (gratis) lid, meld je dan aan. En geef je stem aan Omroep Veldhoven!

Met Rabo ClubSupport biedt de bank haar kennis, netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. De leden (rekeninghouders) mogen online hun stem uitbrengen. Zij bepalen welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Van 4 tot 25 oktober kunt u uw stem uitbrengen.

Omroep Veldhoven kan de financiële ondersteuning goed gebruiken om als onafhankelijke redactie te kunnen blijven werken. De omroep is er op gericht om de Veldhovenaren op het gebied van maatschappelijke, culturele, sportieve, godsdienstige en geestelijk behoeften te informeren, maar ook om hen actief deel te laten nemen aan activiteiten binnen de gemeente. We zijn blij met elke stem die we mogen ontvangen!

De Rabobank is een coöperatieve bank. Ieder jaar geeft ze een deel van de winst aan lokale clubs, stichtingen en verenigingen. Lees op de website van de bank hoe u kunt meedoen.

Mag Omroep Veldhoven dit jaar ook jouw stem ontvangen? Bedankt alvast!