woensdag 21 februari 2024
Promo foto voor de slim fit uitzending

(Omroep) Veldhoven is Slim Bezig!

Veldhoven – Iedereen wil fit blijven, maar de sportscholen zijn dicht. Dat blijft nog een poos zo, maar de behoefte aan bewegen is groot. Daar hebben sportschool SlimBezig! en Omroep Veldhoven een oplossing voor bedacht. De omroep gaat een aantal work-outs uitzenden die in de sportschool SlimBezig! zijn opgenomen.

Omroep Veldhoven heeft vijf work-outs gefilmd op sportschool SlimBezig! van Martijn van der Pijl . De uitzending is dagelijks om 10.00 en 20.00 uur op TV te zien. Elke aflevering heeft een eigen thema zodat na een week alle spiergroepen zijn getraind. In alle vijf delen worden er verschillende intentieniveaus in beeld gebracht. Kijkers kunnen zo zelf kiezen hoe licht of hoe zwaar de work-out moet uitpakken.

De trainingsprogramma’s blijven te zien op Omroep Veldhoven TV tot de sportscholen weer open gaan. Voor iedereen die mee wil trainen, is het voldoende om een matje en gewichtjes klaar te leggen. Doe mee en blijf fit.

De eerste aflevering start op donderdag 14 januari 10.00 uur en wordt ’s avonds om 20.00 uur herhaald. In deze sessie komen de schouders en armen aan de beurt. Vrijdag komen de buik en rug aan bod. Alle afleveringen komen ook beschikbaar op het YouTube-kanaal van de Omroep.