woensdag 24 april 2024
Veldhoven Verbindt organiseert het gelijknamige jaarlijkse evenement

Ondernemers ontmoeten elkaar in De Schalm

Centrum – Ondernemend Veldhoven ontmoet elkaar in theater De Schalm op woensdagavond 11 mei voor het uitgestelde businessevent De Kracht van Veldhoven.

Op het programma staan onder meer tafelgesprekken met twee (voormalige) wethouders Daan de Kort en Vivianne van Wieren-Kraayvanger. Ook bedrijven zijn vertegenwoordigd, zoals Maartje van Schagen van Simac.

Tijdens het event krijgt de ondernemer van het jaar De Veldhovense Ondernemerstrofee en wordt de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar bekend gemaakt. Het programma is verder gevuld met een diversiteit aan actuele thema’s en met onverwachte gasten aan tafel. De presentatie is in handen van Anne-Marie Fokkens en de avond wordt muzikaal opgeluisterd door het akoestisch trio De Zaak.

Ontmoeten

Er is voldoende tijd en ruimte om elkaar weer informeel te ontmoeten. De eerder uitgegeven fysieke toegangskaarten blijven gewoon geldig, terwijl online-kopers van tickets inmiddels via theater De Schalm een update van hun e-ticket hebben ontvangen. Er is bij de kassa van De Schalm en via www.deschalm.com nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar.