dinsdag 16 juli 2024
Veldhoven-in-beweging-3-delen
Nieuw TV programma

Op TV: Veldhoven in beweging

Omroep Veldhoven TV start een nieuw programma. De regionale omroep, B-Fysic fysiotherapie & ergotherapie en gezondheidscentrum de Bolzen hebben drie afleveringen opgenomen. De gezondheid staat hierin centraal.

Roy van der Klauw is fysiotherapeut van B-Fysic. Hij nam het initiatief. Hij kreeg veel vragen, van vooral ouderen, hoe je op een verantwoorde wijze fit kan blijven in deze corona crisis. Veel patiënten komen niet meer naar de praktijk. Via de moderne technieken is contact wel mogelijk, maar vooral de ouderen vinden dit moeilijk. Na akkoord van Omroep Veldhoven voor een aantal afleveringen, heeft Roy de collega’s van de Bolzen benaderd om mee te werken aan dit programma.

In drie afleveringen staat de work-out centraal. Dit is een oefening van 20 minuten waarin je met simpele oefeningen fit kan blijven. Voorafgaand aan elke uitzending vertelt een deskundige van De Bolzen over zijn vakgebied. Daarin horen patiënten hoe zij verantwoord kunnen bewegen, nu met alle corona maatregelen.

In drie opeenvolgende uitzendingen zien en horen we Anne van der Velden (geriatrie fysiotherapeut), Atiq Homa (huisarts) en Anke Bolten (ergotherapeut).

Veldhoven in beweging is te zien op Omroep Veldhoven TV. Schakel in op maandag 11, woensdag 13 en vrijdag 15 mei om 10.00 uur. Een week later zullen de afleveringen worden herhaald op dezelfde tijden. Ook op het YouTube kanaal van de Omroep zijn de uitzendingen terug te kijken.

Overzicht waar omroep TV is te vinden
Hier vindt u Omroep Veldhoven TV