woensdag 24 april 2024
Open dag voor jong en oud @foto Bram Saeys

Open Bedrijven Dag: neem een kijkje bij bedrijven

De Kempen/De Peel – Op zaterdag 23 maart wordt voor de zesde keer op rij de Open Bedrijven Dag georganiseerd. Al jaren is dat een groot succes onder jong en oud. Op deze dag zetten bijna 100 bedrijven hun deuren open voor het grote publiek. Zo krijgt iedereen een uniek kijkje op de bedrijfsvloer van deze bedrijven. Van 10:00 tot 16:00 uur kunt u kijken.

Alle deelnemende bedrijven in de Kempen en de Peel houden tegelijkertijd een open dag. Dat betekent dat u als bezoeker bij meerdere bedrijven langs kunt gaan. Er is zo voor ieder wat wils. Van recreatie, tot aan techniek, de bouw en gezondheidszorg. Alle branches zijn vertegenwoordigd tijdens de Open Bedrijven Dag.

Voor wie is de Open Bedrijven Dag?

Dit evenement is bedoeld voor iedereen. Of u gewoon even langsgaat voor een leuk of leerzaam uitstapje met de kinderen, uit interesse of nieuwsgierigheid. Of misschien ben je wel op zoek bent naar een nieuwe (bij)baan of stageplek. Eén ding is zeker: de Open Bedrijven Dag geeft jong en oud een glashelder beeld van de branche, het werk en de werkgever.

Wat is er te doen?

Ook dit jaar hebben de bedrijven alles uit de kast getrokken. Maak bijvoorbeeld een ritje in een stadsbus, zet je naam op een verkeersbord of ontmoet de spelers van Helmond Sport. Maar dat is nog niet alles. Zo zijn er ook vele winacties, kun je deelnemen aan een laswedstrijd en ervaar je dementie door middel van Virtual Reality. Benieuwd naar alle activiteiten en deelnemers? Kijk op de website. Tot dan!