donderdag 25 juli 2024
gebouw van de stichting
Het gebouw aan de Van Aelstlaan 14

Open dag ‘De Nieuwe Band’ zaterdag 24 augustus

De deuren van De Nieuwe Band staan zaterdag 25 augustus open van 10.00 tot 15.00 uur. Bezoekers kunnen kennismaken met een groot aantal activiteiten die de stichting organiseert.

In de ruime werkplaats zijn demonstraties te volgen van houtbewerken, glas in lood, speksteen bewerken en werken met metaal. In de andere twee lokalen is er bloemschikken te zien, kleding maken, kaarten maken, fotografie, tekenen, schilderen en handwerken. Buiten het gebouw zijn er sportactiviteiten.

Wie nog niet vertrouwd is met werken op een PC, kan terecht bij deskundige gebruikers. Dit is meteen een voorproefje op het nieuwe seizoen wanneer een andere cursus begint: zeven bijeenkomsten over omgaan met de smart phone. Meer informatie hierover tijdens de open dag.

Enthousiaste vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter De Neuwe Band. In het pand aan de Van Aelstlaan 14 is ook een ontmoetingsruimte voor wie behoefte heeft aan een luchtig of serieus gesprek. Wie zich wil aanmelden als vrijwilliger, kan terecht bij de stichting.

Meer informatie over de open dag en de cursussen staat op de website.