woensdag 19 juni 2024

Oranjemarkt Veldhoven terug van weggeweest

Centrum – Na twee jaar van afwezigheid is het op Koningsdag weer zover: de Oranjemarkt in het Citycentrum op woensdag 27 april. De vrijmarkt voor kinderen en volwassenen is gratis toegankelijk.

Vanaf 10.00 uur start de vrijmarkt waar iedereen spullen mag verkopen op een kleedje of in een marktkraam. Grondplaatsen zijn gratis, marktkramen zijn te huur. Er is nog een beperkt aantal kramen beschikbaar. Kijk op de website van de Oranjemarkt Veldhoven. In het Citycentrum zijn bijna alle plaatsen (semi)overdekt, onder de luifels en in de Citypassage. Vanaf 8.00 uur is de City passage geopend en mag iedereen starten met het uitstallen van spullen.

Overige activiteiten

Verschillende blaaskapellen en Veldhovense DJ’s zorgen voor de muziek. DéDé Dance en Cardo Dance Department verzorgen optredens, de jeugdbrandweer is aanwezig, er is een ballonnenclown en kinderen kunnen worden geschminkt. Omdat de voorbereidingstijd korter was dan voorgaande jaren, is er dit jaar geen speciaal kinderplein in het Burgemeester Elsenpark. Ook staan er geen grote podia en barren op de pleinen.

De winkels en horecagelenheden zijn geopend in het Citycentrum.