dinsdag 28 mei 2024

Politie vraagt tips over Helleberg overval

Heikant – Vrijdagochtend vroeg om kwart over drie kreeg de politie de melding van een woningoverval aan de Helleberg. Een 80-jarige man raakte hierbij behoorlijk gewond en ligt momenteel in het ziekenhuis. De recherche doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden.

Getuigen gezocht

Veel is nog onduidelijk over de woningoverval. Die zou donderdagavond al hebben plaatsgevonden. Het exacte tijdstip is onbekend. Ook wat zich precies in de woning heeft afgespeeld, om hoeveel daders het gaat en of er iets buit is gemaakt is nog onduidelijk. Wel is duidelijk dat de 80-jarige man werd mishandeld en daarbij behoorlijk gewond raakte. De man was alleen in de woning en wist pas later in de nacht bij de buren aan te kloppen. Daarop werden direct de hulpdiensten gealarmeerd. Het slachtoffer is naar het Maxima Medisch Centrum gebracht voor behandeling en herstel. De politie zal hem daar horen zodra dat kan.

De recherche is druk bezig met het onderzoek. De politie doet vandaag verder technisch onderzoek in en om de woning. Ook wil ze horen of bewoners iets hebben gehoord of gezien. Hebt u iets gezien tussen donderdagavond 21.15 uur en vrijdagnacht 03.30 uur? Neem dan contact op met de politie. Ook als u andere informatie hebt of misschien wel camerabeelden. U kunt bellen met 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.