woensdag 24 april 2024

Rabobank ClubSupport, stem op Omroep Veldhoven

Veldhoven – De Rabobank is maandag gestart met de jaarlijkse actie Rabo ClubSupport. Een deel van de winst gaat naar lokale verenigingen, stichtingen en clubs. Daarmee stimuleert ze de lokale samenleving. Hoe groot het bedrag is, is afhankelijk van het aantal stemmen dat het krijgt. Ieder lid van de Rabobank kan stemmen. Ben je nog geen (gratis) lid, meld je dan aan. En geef je stem aan Omroep Veldhoven!

Met Rabo ClubSupport biedt de bank haar kennis, netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. De leden (rekeninghouders) mogen online hun stem uitbrengen door in te loggen met hun account. Zij bepalen welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Van 5 to 25 oktober kunnen leden hun stem uitbrengen.

Omroep Veldhoven kan de financiële ondersteuning goed gebruiken om bestaande apparatuur te vernieuwen. De technologische ontwikkelingen gaan tegenwoordig zo snel dat ook wij alle zeilen moeten bijzetten om niet achterop te raken. We willen de Veldhovense gemeenschap zo goed mogelijk van dienst blijven zijn met ons media-aanbod. We zijn dan ook blij met elke stem die we mogen ontvangen!

Met deze jaarlijkse actie deelt de bank haar winst met clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen, talenten benutten, een sociaal netwerk opbouwen en elkaar verder helpen. Daar heeft heel de maatschappij baat bij. Dat moet niet alleen gekoesterd worden maar ook gesteund. Daarom geeft Rabobank als coöperatieve bank ieder jaar een deel van haar winst aan lokale clubs, stichtingen en verenigingen. Hierdoor kunnen zij blijven doen wat ze nu al doen: onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

Mag Omroep Veldhoven dit jaar ook jouw stem ontvangen? Bedankt alvast!