donderdag 13 juni 2024
Winnaar van Ronje Veldhoven
Debby Dokter is hoofdwinnaar van Lekker Ronde Veldhoven

Winnaars Lekker Rondje Veldhoven

Centrum – VVV Veldhoven is benieuwd hoe mensen Lekker Rondje Veldhoven beleven. Daarvoor was een actie uitgezet met als hoofdprijs een rode fiets, het handelsmerk van Lekker Rondje Veldhoven. Debby Dokter won de hoofdprijs met haar fotocollage van de haltes Jamin, Bij Puur, Schippersstop en Boscafé Molenvelden.

Lekker Rondje Veldhoven is in april 2018 gestart als initiatief van VVV Veldhoven. Het doel is om Veldhoven op toeristisch en recreatief gebied op de kaart te zetten. Ook kan het de samenwerking tussen ondernemers bevorderen. De eerste editie werd een succes. Zowel deelnemers als ondernemers zijn enthousiast over Lekker Rondje Veldhoven. De route liep over 30 kilometer en 13 haltes, waar de deelnemers tegen inlevering van een bon genieten van een hapje en/of drankje.

Voor de winactie werden deelnemers gevraagd om op een foto vast te leggen hoe ze deze zomer Lekker Rondje Veldhoven beleefden. Dit leverde diverse mooie inzendingen op. ‘Om niet te snel bij de volgende stop aan te komen, zijn we af en toe van de route afgeweken en hebben we ruim 60 kilometer gefietst’, vertelt winnaar Debby. ‘We hebben veel nieuwe locaties ontdekt in en om Veldhoven en hebben gelukkig nog wat lekkere bonnen over!’

De winnende inzending van Lekker Rondje Veldhoven
De winnende inzending

Carin van Oers won de tweede prijs, een Lekker Rondje Veldhoven en bijbehorend T-shirt, met de foto van haar kleindochter die bij Gasterij ’t Dorpsgenot geniet van het ‘Toterfouts Toetje’. Dorien en Ton van Gestel wonnen eveneens de tweede prijs met de foto van hun tostiplankje op het zonovergoten terras van Speellandschap De Heiberg. Ze zijn erg blij met hun prijs en noemen het Lekker Rondje “een echte aanrader”.

Ton en Dorien van Gestel met prijs
Ton en Dorien van Gestel met prijs
Carin van Oers met prijs
Carin van Oers met prijs

Lekker Rondje Veldhoven is voor € 21,50 te koop bij VVV Veldhoven en bij diverse ondernemers. De bonnetjes uit het boekje zijn geldig tot 1 november 2021. De heerlijke haltes kunnen uiteraard ook met de auto bezocht worden, wel zo handig met het gure herfstweer. Kijk voor meer informatie en een inkijkexemplaar op:
www.vvv-veldhoven.nl/lekker-rondje-veldhoven