dinsdag 28 mei 2024

Slotconcert ‘Hee Doede Mee orkest’ op 30 april

Oerle – Wat op 7 februari begon met de eerste repetitie, eindigt op 30 april met een slotconcert. Ruim 40 mensen die nog nooit een instrument hadden gespeeld, doen dat in het zogenoemde ‘Hee Doede Mee orkest’. Het initiatief is van het Veldhovens Muziekkorps.

De aftrap van het Veldhovense project werd gedaan door Guus en Annewiep die hiervoor vanuit Friesland naar Veldhoven waren afgereisd. Het enthousiasme van deze twee mensen zorgde voor een geweldige eerste repetitie. Na tien repetities onder leiding van dirigent Tobias van Dongen is het dan nu zover: het slotconcert van het Hee Doede Mee orkest.

Zondagmiddag 30 april laten de muzikanten horen wat zij hebben geleerd. Na dit slotconcert maken de deelnemers de keuze om wel of niet door te gaan met het bespelen van een instrument. Degenen die verder gaan komen om de week bij elkaar in het Hee Doede Mee orkest. Tussendoor nemen zij les bij een door henzelf gekozen muziekopleider.

Bent u benieuwd naar de prestatie van deze beginnende muzikanten? Of overweegt u ook een instrument te gaan spelen? U bent van harte welkom op zondag 30 april om 14:00 uur in de Ouw School in Oerle. Voor meer informatie; www.veldhovensmuziekkorps.nl